star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zalakaros

  • 2 086 m²

    alapterület
  • 2 086 m²

    telek

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó földterület Zalakaros

  • 2 086 m² alapterület
  • 2 086 m² telek

  • Eladó földterület Zalakaros

  • 2 086m²


Ár:

24 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Az egyik legnépszerűbb nyugat-magyarországi gyógyüdülőhelyen, Zalakaroson, közvetlenül a gyógyfürdő szomszédságában kínálunk eladásra egy 2843 nm nagyságú belterületi, kivett beépítetlen területet.
Kizárólag Irodánk ajánlatában.

A terület jellemzői:
-főúttól távolabb, csendes, kellemes környezetben található.
-aszfaltozott közút,
-víz,villany,csatorna, gáz az utcában
-ÜDÜLŐHÁZAS ÜDÜLŐTERÜLET (ÜÜ2) övezeti besorolás
-elhelyezhető rajta kettőnél több üdülőegységet magába foglaló ÜDÜLŐ és SZÁLLODA rendeltetésű épület
-ezen kívül ÜDÜLŐTÁBOR és KEMPING is építhető rá
-max..beépíthetőség 30 %,szabadon álló építési mód engedélyezett
-homlokzatmagasság 12,5 m épületmagasság, 10,5 m, minimális zöldfelület 40 %

Igény esetén a területtel együtt értékesítésre kerülhet a mellette lévő jelenleg külterületi 5268 nm nagyságú kivett beépítetlen terület. Besorolása Kb-sp,
Nagyobb projekt esetén a szomszédos telkek együttes értékesítése is megtörténhet.

ZALAKAROS üdülőváros Zala megye délkeleti részén Keszthely és Nagykanizsa között fekszik, az autópálya lehajtótól 8 km-re helyezke el, de tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Zalakaros a településen működő gyógy-, termál és élményfürdőnek köszönheti idegenforgalmát. A Magyar Fürdővárosok Szövetségének tagja, kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Magyarország 7. legnépszerűbb települése.
A zalakarosi fürdő nemzetközi hírű gyógylétesítmény,gyógyvize: 2500méter mélyből fakadó 96 C°-os hőmérsékletű. Beltartalma és a vízkészlet nagysága miatt a legjelentősebbek egyikének tartják, egyedülálló vízösszetételt képez Európában.
Amennyiben az befektetésre kiválóan alkalmas üdülőövezeti telek felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal.


Elhelyezkedés

Zalakaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6448249


+36 30

Ingatlannet kód: NET6448249

A telekről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 2 086 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 086 m². A telek ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 11 937 Ft, ami a zalakarosi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Vlasics Márta hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6448249. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalakaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.