star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zalaszántó

  • 170 000 m²

    telek

Vételár:

79 millió Ft

Eladó földterület Zalaszántó

  • 170 000 m² telek

  • Eladó földterület Zalaszántó


Ár:

79 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAGOS JOGÚ MEGBÍZÁS AZ OTTHON CENTRUM AJÁNLATÁBAN!

A BALATON MÁSODIK VONALÁBAN, HÉVÍZ ÉS MÁS GYÓGYFÜRDŐK VONZÁSKÖRZETÉBEN 170000nm területnagyságú rét, legelő, erdő megnevezésű, valamint 6400 nm területnagyságú anyagbánya megnevezésű, külterületként nyilvántartott terület eladó!

A 6400 nm-es anyagbánya terület az Országos Nemfémes és Ásványanyag Nyilvántartásban szerepel, bányaszolgalom azonban nincs bejegyezve és tényleges kitermelés sem folyik a területen.
A korábban murva és kavicsbányászatból visszamaradt gödrök terület rendezést kívánnak.
A területen őshonos fák, védett növények és egy megfúrt, de nem használt termál vizet biztosító kút, amelynek vízhozama 500l / perc, de 340 l/ perces hozammal lehet üzemeltetni. A kifolyó víz hőmérséklete 40 Celsius. Ezen kívül még egy hidegvízű fúrt kút található a területen. A kutak jelenleg ledugózva várják későbbi hasznosításukat.
A műútról több irányban közelíthető meg. A terület mellett vezetékes víz és a csatorna kiépített. Az elektromos energia szükséglet is biztosított.
A karnyújtásnyira található gyógy,-termál- és élményfürdők, kiránduló és kerékpár utak testi és lelki megújulást, a gazdag történelmi múltat idéző várak és kastélyok, sportolási és vadászati lehetőségek, élményekben gazdag szabadidős programokat biztosítanak valamennyi korosztály számára az év minden szakában.

KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA!


Elhelyezkedés

Zalaszántó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET4105925


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET4105925

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
A mezőgazdasági ingatlanról 12 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 170 000 m². A mezőgazdasági ára 79 millió Ft, négyzetméter ára 465 Ft, ami a zalaszántói átlaghoz képest 72%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kajdel Zsuzsa referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4105925. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaszántó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.