star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zalaszántó

  • 1 903 m²

    telek

Vételár:

9,9 millió Ft

Eladó földterület Zalaszántó

  • 1 903 m² telek

  • Eladó földterület Zalaszántó


Ár:

9 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A BALATON VONZÁSKÖRZETÉBEN, ZALASZÁNTÓ EGYKORI SZŐLŐHEGYÉN, 1903 NM-ES, FELÚJITANDÓ PINCÉVEL RENDELKEZŐ TELEK, CSAK AZ OTTHON CENTRUM KIÁLATÁBAN, VÁRJA ÚJ TULAJDONOSÁT!

A felújitandó pinceépület egy helyiségből áll és villanybekötéssel rendelkezik.
A vezetékes viz bekötésre került megkönnyitve a növények ápolását és egy lehetséges épitkezés lehetőségét.
A pinceépület felújitható és tovább gondolható, épitési engedély nélkül.
Abban az esetben ha új épületet szeretne épiteni 80%-os szőlőtelepités szükséges. Akkor a szőlővel kapcsolatban 3%-ban beépithető.
A telek per,-teher,-és igénymentes, a kifüggesztés lejárta után birtokbavehető.
A település teljes infrastruktúrával rendelkezik, Sümeg és Héviz között félúton 12-12 km-re fekszik. A Balaton gépkocsival 20 perc alatt kényelmesen elérhető.
A vonzáskörztében található gyógy -és élményfürdők, kiránduló és kerékpár utak a testi lelki megújulást, a gazdag történelmi múltat idéző várak ( Tátika-vár, Rezi-vár) és kastélyok, sportolási és vadászati lehetőségek, élményekben gazdag szabadidős programokat biztositanak valamennyi korosztály számára az év minden szakában.
KOMOLY VÉTELI SZÁNDÉK ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETITŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:
Kajdel Zsuzsanna vezető tanácsadó
Villanyáram: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Elhelyezkedés

Zalaszántó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6286661


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6286661

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
A telekről 8 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 903 m². A telek ára 9,9 millió Ft, négyzetméter ára 5 202 Ft, ami a zalaszántói átlaghoz képest 32%-kal magasabb. Az ingatlant Kajdel Zsuzsa referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6286661. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaszántó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.