star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zsámbék

  • 185 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 997 m²

    telek

Vételár:

85 millió Ft

Eladó ház Zsámbék

  • 185 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 997 m² telek

  • Eladó ház Zsámbék

  • 185m²


Ár:

85 000 000 Ft

Építés éve
1994
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Önálló családi ház Zsámbék központi részén eladó.

A részben alápincézett tetőtér beépítéses új családi ház az 1990-es évek közepén épült téglából oldalhatáros elhelyezkedéssel. Az utcafronti homlokzatból nem is látszik, hogy a délnyugati homlokzat tornácos jellegű és nagyon hangulatos. A tulajdonosok az évek során folyamatosan karbantartották és a hasznos alapterületet a meglévő garázs átalakításával kibővítették így jelenleg a földszint lakható hasznos területe: 130 nm.
Az alábbi helyiségekből áll: két konyha, két étkező, két fürdőszoba két nappali- a hátsó nappaliból van lejárat a boltíves pincébe-míg az első nappaliból feljárat az emeletre, mely egyben a tetőtér.
A fsz. úgy lett kialakítva, hogy akár két generáció együtt de mégis külön lakhatásra is alkalmas, illetve a jogszabályoknak megfelelően tovább is bővíthető a tetőtér folytatólagos beépítésével.
Az emeleten három szoba és egy lakóelőtér került kialakításra és egy zuhanyzós fürdőszoba. Az emelet hasznos lakható területe: 54 nm.
Fontos rezsi szempontjából, hogy két generációs azaz két lakóegységes, így összekötözésnél ez figyelembe vehető.


Elhelyezkedés

Zsámbék, Ady Endre utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6421758


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6421758

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó zsámbéki (Ady Endre utca) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 185 m², míg a hozzá tartozó teleké 997 m². További jellemzői: az építés éve 1994, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 459 459 Ft, ami a zsámbéki átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gortvai Klaudia referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6421758. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zsámbék ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.