Csaholci ingatlanok statisztikája

citymap colorkey

Csaholc ingatlanainak négyzetméter ár alakulása

Családi ház négyzetméter árának alakulása


Négyzetméterre vonatkozó statisztikák
Átlag m² Átlag m² ár Legkisebb m² ár Legnagyobb m² ár
- - - -
Ingatlanra vonatkozó statisztikák
Átlag ár Legkisebb ár Legnagyobb ár
- - -

*Letölthető statisztikáink szerzői jogi védelméről részletesen a Felhasználási feltételeink 6. pontjában tájékozódhat.

Csaholc statisztikái

Ingatlanszám

Lakóingatlanszám változás

Az alábbi diagramon Csaholc lakóingatlanszámának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

A lakóingatlanok száma Csaholc településen 2009-ben 180 darab volt, mely 2014-re 178 darabra csökkent. Ez azt jelenti, hogy Csaholc településen a lakóingatlanok száma 5 év alatt 1.12%-kal, azaz 2 darabbal lett kevesebb. Ez alatt az időszak alatt a lakóingatlanok száma átlagosan egy évben 0 darabbal lett kevesebb.

Népesség változás

Az alábbi diagramon Csaholc népesség számának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

A népesség száma Csaholc településen 2009-ben 486 fő volt, ez 2014-re 556 főre emelkedett meg. 5 év alatt tehát Csaholc településen lakossága 14.4%-kal, azaz 70 fővel gyarapodott.

Bűnesetek száma

Az alábbi diagramon Csaholc bűneseteinek számának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

Az Ingatlannet.hu statisztikai oldalán olyan információkkal szeretnénk Önt segíteni, melyek fontosak egy eladó lakás vagy eladó ház vásárlásakor, de nem derül ki feltétlenül rögtön a hirdetésből. Ingatlanstatisztikáinkat akkor is hasznosíthatja, ha Ön szeretne ingatlanhirdetést feladni, de nem biztos a vételár meghatározásában. Adatbázisunkban több százezer aktív hirdetés szerepel, ezekből generálja rendszerünk a meglévő mutatókat, így az eredmények mindig az aktuális jellemzőket jelenítik meg.

Térképünkön alkalmazza a színskálát a négyzetméter ár beazonosításához! A világoskék szín a legalacsonyabb, míg a sötétpiros a legdrágább aktuális havi árat mutatja. Az oldalsó sávban először kiválaszthatja a megyét, majd azon belül a települést, ha további részletekre kíváncsi, akkor pedig a település részeire is külön rákereshet.