Darnói ingatlanok statisztikája

citymap colorkey

Darnó statisztikái

Ingatlanszám

Lakóingatlanszám változás

Az alábbi diagramon Darnó lakóingatlanszámának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

A lakóingatlanok száma 2009-ben 76 darab volt, mely 2014-re 58 darabra csökkent. Ez azt jelenti, hogy a lakóingatlanok száma 5 év alatt 31.03%-kal, azaz 18 darabbal lett kevesebb. Ez alatt az időszak alatt a lakóingatlanok száma átlagosan egy évben 4 darabbal lett kevesebb.

Népesség változás

Az alábbi diagramon Darnó népesség számának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

A népesség száma 2009-ben 177 fő volt, ez 2014-re 168 főre esett vissza. 5 év alatt tehát lakossága 5.36%-kal, azaz 9 fővel fogyatkozott meg.

Bűnesetek száma

Az alábbi diagramon Darnó bűneseteinek számának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

Az Ingatlannet.hu statisztikai oldalán olyan információkkal szeretnénk Önt segíteni, melyek fontosak egy eladó lakás vagy eladó ház vásárlásakor, de nem derül ki feltétlenül rögtön a hirdetésből. Ingatlanstatisztikáinkat akkor is hasznosíthatja, ha Ön szeretne ingatlanhirdetést feladni, de nem biztos a vételár meghatározásában. Adatbázisunkban több százezer aktív hirdetés szerepel, ezekből generálja rendszerünk a meglévő mutatókat, így az eredmények mindig az aktuális jellemzőket jelenítik meg.

Térképünkön alkalmazza a színskálát a négyzetméter ár beazonosításához! A világoskék szín a legalacsonyabb, míg a sötétpiros a legdrágább aktuális havi árat mutatja. Az oldalsó sávban először kiválaszthatja a megyét, majd azon belül a települést, ha további részletekre kíváncsi, akkor pedig a település részeire is külön rákereshet.