Felsőgagyi ingatlanok statisztikája

citymap colorkey

Felsőgagy statisztikái

Ingatlanszám

Lakóingatlanszám változás

Az alábbi diagramon Felsőgagy lakóingatlanszámának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

A lakóingatlanok száma 2009-ben 89 darab volt, mely 2014-re 80 darabra csökkent. Ez azt jelenti, hogy a lakóingatlanok száma 5 év alatt 11.25%-kal, azaz 9 darabbal lett kevesebb. Ez alatt az időszak alatt a lakóingatlanok száma átlagosan egy évben 2 darabbal lett kevesebb.

Népesség változás

Az alábbi diagramon Felsőgagy népesség számának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

A népesség száma 2009-ben 161 fő volt, ez 2014-re 204 főre emelkedett meg. 5 év alatt tehát lakossága 26.71%-kal, azaz 43 fővel gyarapodott.

Bűnesetek száma

Az alábbi diagramon Felsőgagy bűneseteinek számának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

Az Ingatlannet.hu statisztikai oldalán olyan információkkal szeretnénk Önt segíteni, melyek fontosak egy eladó lakás vagy eladó ház vásárlásakor, de nem derül ki feltétlenül rögtön a hirdetésből. Ingatlanstatisztikáinkat akkor is hasznosíthatja, ha Ön szeretne ingatlanhirdetést feladni, de nem biztos a vételár meghatározásában. Adatbázisunkban több százezer aktív hirdetés szerepel, ezekből generálja rendszerünk a meglévő mutatókat, így az eredmények mindig az aktuális jellemzőket jelenítik meg.

Térképünkön alkalmazza a színskálát a négyzetméter ár beazonosításához! A világoskék szín a legalacsonyabb, míg a sötétpiros a legdrágább aktuális havi árat mutatja. Az oldalsó sávban először kiválaszthatja a megyét, majd azon belül a települést, ha további részletekre kíváncsi, akkor pedig a település részeire is külön rákereshet.