Háromhuta ingatlan statisztikái
Ingatlannet.hu logo

Háromhutai ingatlanok statisztikája

Háromhuta ingatlanainak négyzetméter ár alakulása (2018. június alapján)

A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.

Négyzetméter ár alakulása
  • Nominál m² ár
  • Reál m² ár
Adjon meg alapterületet és kalkuláljon átlagárat!

A nominál ár a mindenkori, forintban értendő árakat jeleníti meg egy négyzetméterre vetítve, míg a reál ár a nominál ár inflációval korrigált értéke. A szórás megmutatja, hogy az adott időszakban az átlagos négyzetméter áraktól átlagosan mennyivel tértek el az ingatlanok négyzetméterre vetített árai. A reál m² ár alakulását a Központi Statisztikai Hivatal szezonálisan kiigazított maginfláció segítségével kalkuláltuk.

A diagramon Háromhuta területén található családi házakra vonatkozó négyzetméter árak havi alakulását követheti nyomon. A szaggatott vonallal jelzett időszakokra vonatkozóan nem áll rendelkezésünkre elegendő információ.

Családi házak esetén Háromhuta településen az elmúlt 5 évben az átlag négyzetméter ár 194 915 forintról 161 090 forintra csökkent, ami 33 825 forintos esést jelent. Háromhuta településen a bűnesetek száma a népesség arányában kevesebb, mint 1%.

Jelenleg Háromhuta település családi házaira vonatkozóan nem áll rendelkezésünkre aktuális havi négyzetméterár statisztika.

* Letölthető statisztikáink szerzői jogi védelméről részletesen a Felhasználási feltételeink 6. pontjában tájékozódhat.

Háromhuta statisztikái

Lakóingatlanszám változás

Az alábbi diagramon Háromhuta lakóingatlanszámának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

A lakóingatlanok száma Háromhuta településen 2009-ben 89 darab volt, mely 2014-re 76 darabra csökkent. Ez azt jelenti, hogy Háromhuta településen a lakóingatlanok száma 5 év alatt 17.11%-kal, azaz 13 darabbal lett kevesebb. Ez alatt az időszak alatt a lakóingatlanok száma átlagosan egy évben 3 darabbal lett kevesebb.

Népesség változás

Az alábbi diagramon Háromhuta népesség számának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

A népesség száma Háromhuta településen 2009-ben 132 fő volt, ez 2014-re 118 főre esett vissza. 5 év alatt tehát Háromhuta településen lakossága 11.86%-kal, azaz 14 fővel fogyatkozott meg.

Bűnesetek száma

Az alábbi diagramon Háromhuta bűneseteinek számának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

Statisztikai oldalunk térképén a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Háromhuta eladó házainak, eladó lakásainak átlagos négyzetméter árait tekintheti meg. A térkép alatt található további statisztikák részletesen, lakóingatlan típusa szerint jelenítik meg az eladó családi ház, téglalakás, panellakás és sorház átlag árait. Ha további információkat és pontos beazonosítást szeretne az ingatlana áráról, akkor érdemes használnia a Mennyit ér az ingatlanom becslési kalkulátort is. Ennek segítségével szintén meglévő adatbázisunk alapján pár egyszerű lépéssel kiszámolhatja a vételárat. Az ár meghatározásakor akár vásárlóként, akár eladóként is fontos figyelembe venni a lakókörnyezet jellemzőit is. Statisztikai oldalunk ebben is segít Önnek többek között bűnözési statisztikáival, a környék oktatási, banki és egészségügyi intézményeivel.