Hernádpetri ingatlanok statisztikája

citymap colorkey

Hernádpetri statisztikái

Ingatlanszám

Lakóingatlanszám változás

Az alábbi diagramon Hernádpetri lakóingatlanszámának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

A lakóingatlanok száma 2009-ben 103 darab volt, mely 2014-re 106 darabra emelkedett. Ez azt jelenti, hogy a lakóingatlanok száma 5 év alatt 2.91%-kal, azaz 3 darabbal bővült. Ez alatt az időszak alatt a lakóingatlanok száma átlagosan egy évben 1 darabbal növekedett meg.

Népesség változás

Az alábbi diagramon Hernádpetri népesség számának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

A népesség száma 2009-ben 270 fő volt, ez 2014-re 228 főre esett vissza. 5 év alatt tehát lakossága 18.42%-kal, azaz 42 fővel fogyatkozott meg.

Bűnesetek száma

Az alábbi diagramon Hernádpetri bűneseteinek számának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

Az Ingatlannet.hu statisztikai oldalán olyan információkkal szeretnénk segíteni, melyek fontosak egy eladó lakás vagy eladó ház vásárlásakor, de nem derül ki feltétlenül rögtön a hirdetésből. Ingatlanstatisztikáinkat akkor is hasznosíthatod, ha szeretnél ingatlanhirdetést feladni, de nem vagy biztos a vételár meghatározásában. Adatbázisunkban több százezer aktív hirdetés szerepel, ezekből generálja rendszerünk a meglévő mutatókat, így az eredmények mindig az aktuális jellemzőket jelenítik meg.

Térképünkön alkalmazd a színskálát a négyzetméterár beazonosításához! A világoskék szín a legalacsonyabb, míg a sötétpiros a legdrágább aktuális havi árat mutatja. Az oldalsó sávban először kiválaszthatod a megyét, majd azon belül a települést, ha további részletekre vagy kíváncsi, akkor pedig a település részeire is külön rákereshetsz.