Kuncsorbai ingatlanok statisztikája

citymap colorkey

Kuncsorba ingatlanainak négyzetméter ár alakulása

Családi ház négyzetméter árának alakulása


Négyzetméterre vonatkozó statisztikák
Átlag m² Átlag m² ár Legkisebb m² ár Legnagyobb m² ár
- - - -
Ingatlanra vonatkozó statisztikák
Átlag ár Legkisebb ár Legnagyobb ár
- - -

*Letölthető statisztikáink szerzői jogi védelméről részletesen a Felhasználási feltételeink 6. pontjában tájékozódhat.

Kuncsorba statisztikái

Ingatlanszám

Lakóingatlanszám változás

Az alábbi diagramon Kuncsorba lakóingatlanszámának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

A lakóingatlanok száma Kuncsorba településen 2009-ben 305 darab volt, mely 2014-re 296 darabra csökkent. Ez azt jelenti, hogy Kuncsorba településen a lakóingatlanok száma 5 év alatt 3.04%-kal, azaz 9 darabbal lett kevesebb. Ez alatt az időszak alatt a lakóingatlanok száma átlagosan egy évben 2 darabbal lett kevesebb.

Népesség változás

Az alábbi diagramon Kuncsorba népesség számának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

A népesség száma Kuncsorba településen 2009-ben 637 fő volt, ez 2014-re 612 főre esett vissza. 5 év alatt tehát Kuncsorba településen lakossága 4.08%-kal, azaz 25 fővel fogyatkozott meg.

Bűnesetek száma

Az alábbi diagramon Kuncsorba bűneseteinek számának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

Az Ingatlannet.hu statisztikai oldalán olyan információkkal szeretnénk segíteni, melyek fontosak egy eladó lakás vagy eladó ház vásárlásakor, de nem derül ki feltétlenül rögtön a hirdetésből. Ingatlanstatisztikáinkat akkor is hasznosíthatod, ha szeretnél ingatlanhirdetést feladni, de nem vagy biztos a vételár meghatározásában. Adatbázisunkban több százezer aktív hirdetés szerepel, ezekből generálja rendszerünk a meglévő mutatókat, így az eredmények mindig az aktuális jellemzőket jelenítik meg.

Térképünkön alkalmazd a színskálát a négyzetméterár beazonosításához! A világoskék szín a legalacsonyabb, míg a sötétpiros a legdrágább aktuális havi árat mutatja. Az oldalsó sávban először kiválaszthatod a megyét, majd azon belül a települést, ha további részletekre vagy kíváncsi, akkor pedig a település részeire is külön rákereshetsz.