Magyarhomorogi ingatlanok statisztikája

citymap colorkey

Magyarhomorog statisztikái

Ingatlanszám

Lakóingatlanszám változás

Az alábbi diagramon Magyarhomorog lakóingatlanszámának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

A lakóingatlanok száma 2009-ben 453 darab volt, mely 2014-re 439 darabra csökkent. Ez azt jelenti, hogy a lakóingatlanok száma 5 év alatt 3.19%-kal, azaz 14 darabbal lett kevesebb. Ez alatt az időszak alatt a lakóingatlanok száma átlagosan egy évben 3 darabbal lett kevesebb.

Népesség változás

Az alábbi diagramon Magyarhomorog népesség számának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

A népesség száma 2009-ben 861 fő volt, ez 2014-re 935 főre emelkedett meg. 5 év alatt tehát lakossága 8.59%-kal, azaz 74 fővel gyarapodott.

Bűnesetek száma

Az alábbi diagramon Magyarhomorog bűneseteinek számának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

Intézmények a környéken

  • Szabó Pál Általános Iskola - Magyarhomorog Mikszáth utca 2

Az Ingatlannet.hu statisztikai oldalán olyan információkkal szeretnénk segíteni, melyek fontosak egy eladó lakás vagy eladó ház vásárlásakor, de nem derül ki feltétlenül rögtön a hirdetésből. Ingatlanstatisztikáinkat akkor is hasznosíthatod, ha szeretnél ingatlanhirdetést feladni, de nem vagy biztos a vételár meghatározásában. Adatbázisunkban több százezer aktív hirdetés szerepel, ezekből generálja rendszerünk a meglévő mutatókat, így az eredmények mindig az aktuális jellemzőket jelenítik meg.

Térképünkön alkalmazd a színskálát a négyzetméterár beazonosításához! A világoskék szín a legalacsonyabb, míg a sötétpiros a legdrágább aktuális havi árat mutatja. Az oldalsó sávban először kiválaszthatod a megyét, majd azon belül a települést, ha további részletekre vagy kíváncsi, akkor pedig a település részeire is külön rákereshetsz.