Tornaszentandrási ingatlanok statisztikája

citymap colorkey

Tornaszentandrás ingatlanainak négyzetméter ár alakulása

Családi ház négyzetméter árának alakulása


Négyzetméterre vonatkozó statisztikák
Átlag m² Átlag m² ár Legkisebb m² ár Legnagyobb m² ár
- - - -
Ingatlanra vonatkozó statisztikák
Átlag ár Legkisebb ár Legnagyobb ár
- - -

*Letölthető statisztikáink szerzői jogi védelméről részletesen a Felhasználási feltételeink 6. pontjában tájékozódhat.

Tornaszentandrás statisztikái

Ingatlanszám

Lakóingatlanszám változás

Az alábbi diagramon Tornaszentandrás lakóingatlanszámának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

A lakóingatlanok száma Tornaszentandrás településen 2009-ben 135 darab volt, mely 2014-re 127 darabra csökkent. Ez azt jelenti, hogy Tornaszentandrás településen a lakóingatlanok száma 5 év alatt 6.3%-kal, azaz 8 darabbal lett kevesebb. Ez alatt az időszak alatt a lakóingatlanok száma átlagosan egy évben 2 darabbal lett kevesebb.

Népesség változás

Az alábbi diagramon Tornaszentandrás népesség számának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

A népesség száma Tornaszentandrás településen 2009-ben 224 fő volt, ez 2014-re 192 főre esett vissza. 5 év alatt tehát Tornaszentandrás településen lakossága 16.67%-kal, azaz 32 fővel fogyatkozott meg.

Bűnesetek száma

Az alábbi diagramon Tornaszentandrás bűneseteinek számának változását láthatja éves bontásban. Az adatok a Központi Statisztikai Hivataltól származnak.

Az Ingatlannet.hu statisztikai oldalán olyan információkkal szeretnénk segíteni, melyek fontosak egy eladó lakás vagy eladó ház vásárlásakor, de nem derül ki feltétlenül rögtön a hirdetésből. Ingatlanstatisztikáinkat akkor is hasznosíthatod, ha szeretnél ingatlanhirdetést feladni, de nem vagy biztos a vételár meghatározásában. Adatbázisunkban több százezer aktív hirdetés szerepel, ezekből generálja rendszerünk a meglévő mutatókat, így az eredmények mindig az aktuális jellemzőket jelenítik meg.

Térképünkön alkalmazd a színskálát a négyzetméterár beazonosításához! A világoskék szín a legalacsonyabb, míg a sötétpiros a legdrágább aktuális havi árat mutatja. Az oldalsó sávban először kiválaszthatod a megyét, majd azon belül a települést, ha további részletekre vagy kíváncsi, akkor pedig a település részeire is külön rákereshetsz.