star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Pécs

  • 3 219 m²

    alapterület
  • 3 219 m²

    telek

Vételár:

16 millió Ft

Eladó földterület Pécs

  • 3 219 m² alapterület
  • 3 219 m² telek

  • Eladó földterület Pécs

  • 3 219m²


Ár:

16 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladó egy csodálatos, természetközeli építési telek, melyet eddig gyümölcsös és szőlő ültetvényként használtak. A kertészkedés szerelmeseinek álma, ahol a város zajától távol, friss levegőn és gyümölcsök illatában élhet.

A telek csendes, családbarát környezetben található, távol a városi nyüzsgéstől.
Kertváros, Rózsadomb közelében, a Harkányi útról könnyen, betonúton megközelíthető.

Az ingatlan jelenleg gyümölcs és szőlőültetvényként funkcionál, ami ideális lehetőséget biztosít a kertészkedés szerelmeseinek vagy akár a saját bioélelmiszerek termesztésére.

A telek hosszú, keskeny alakja kiváló lehetőséget kínál arra, hogy egyedi, kialakítást valósítson meg álmai otthonához. A kertészkedéshez ideális területet biztosít, miközben a hely kihasználásával kreatív építészeti megoldásokat valósíthat meg.

Az ingatlan építési övezetben található, így lehetőség van egy új otthon megépítésére, mely teljes mértékben a saját elképzeléseinek megfelelően kialakítható.

A telek: LKE-2542
Kertvárosias lakóterület
Beépítési mód szabadon álló - általános
kialakítható építési telek legkisebb területe (m2 ) 720
beépítettség megengedett legnagyobb mértéke (%) 30
terepszint alatti legnagyobb beépítettség (%) 30
megengedett legnagyobb épületmagasság (m) 6,5
legkisebb zöldfelületi arány (%) 55
közműellátás mértéke teljes
Szintterületi mutató 0,6

A telken található egy pince 12 m2 ( 4m hosszú és 3 m széles) és egy gyümölcstároló több kisebb tárolóval, és egy 8 m3 esővíz tárolására alkalmas ciszternával.
Gyümölcsök: őszibarack, nektarin, körte, kajszibarack, alma, cseresznye, szilva, mandula, mogyoró, birs, füge, málna, eper. Szőlők: tramini, olaszrizling, zweigelt, és 3 fajta csemege szőlő.
Sok sok virág: bazsarózsa, gyöngyvirág, irisz….stb

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy saját álmai otthonát valósítsa meg egy olyan teleken, ahol a természet és a vidéki élet harmóniáját élheti át minden nap!

Keressen még ma, hogy megtudjon többet és megtekinthesse az ingatlant!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Kérem tekintse meg a tájékoztató jellegű alaprajzot is !

Terület: 3219m2
Ára: 16.000.000,- Ft

Ügyfeleinknek, díjmentes hitelügyintézést, hitel előminősítést, valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Energetikai tanúsítvány készítését is rövid határidővel vállaljuk.
Kérdéssel vagy időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérem keressen!
Sóki Zsuzsanna
+36 20 /994-2000
soki.zsuzsanna@szephazingatlan.hu
www.szephazingatlan.hu
A fenti szerzői tartalmak (hirdetés, hirdetés szövege, képek, alaprajzok) másolása, ismételt felhasználása, bármilyen megosztása, a jogtulajdonos, külön, kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos.


Elhelyezkedés

Pécs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6660833


+36 20

Ingatlannet kód: NET6660833


A telekről 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 3 219 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 219 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 16 millió Ft, négyzetméter ára 4 970 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 44%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sóki Zsuzsanna referens a Szép Ház Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6660833. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.