star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Keszü

  • 187 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 783 m²

    telek

Vételár:

82 millió Ft

Eladó ház Keszü

  • 187 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 783 m² telek

  • Eladó ház Keszü

  • 187m²


Ár:

82 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2000
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Pécstől néhány km-re, Keszüben, akár két generáció együttélésére alkalmas, teljes körűen felújított 147 m2-es, 5 szobás családi ház eladó.A ház belső két szintes, az alsó szint részben akadálymentesített, az egyik szoba külön bejárattal és fürdő, wc-vel rendelkezik. Az ingatlan vegyes falazatú, a 2000-es években teljesen újra építették, bővítették. Új tetőt kapott, 15cm-es külső szigetelés, új nyílászárók és teljes közmű csere. Nagyon hatékony az energia felhasználása, 5Kw-os napelem lett telepítve, az alternatív gáz-církó és vegyes tüzelésű kazán fűtés mellett 3 db klíma is biztosítja a kellemes hőérzetet. A ház biztonságáról a kiépített riasztó és kamera rendszer gondoskodik.A telek 1783nm, mely két utcára nyílik. Aszfaltos úton megközelíthető, buszmegálló 50m-re található. Szép gondozott kert gyümölcsfákkal telepítve, gazdasági épületekkel, külön pincével. Az udvarban melynek egy része térkövezett, fedett kocsi beálló, garázs, és filagória található. Az utcafronti kerítés az elmúlt hónapban készült el, melynek kapuja elektromosan nyitható. Az ingatlan gazdálkodásra, állattartásra alkalmas, a helyi adottságoknak megfelelően a szomszédokban is állatokat tartanak. További kérdésekért és információkért kérem, keressen bizalommal!

82000000 Ft

Referencia szám: HZ074049-IN


Elhelyezkedés

Keszü


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6662995


Szentgyörgyvölgyi József

Szentgyörgyvölgyi József

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Pécs, Kincses út

Pécs, Kincses út

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6662995

Szentgyörgyvölgyi József

Szentgyörgyvölgyi József

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Pécs, Kincses út

Pécs, Kincses út

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó keszüi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 187 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 783 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 82 millió Ft, négyzetméter ára 438 503 Ft, ami a keszüi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Szentgyörgyvölgyi József referens a Pécs, Kincses út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6662995. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Keszü ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.