star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 90 m²

    telek

Vételár:

57,4 millió Ft

Eladó ház Szeged

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 90 m² telek

  • Eladó ház Szeged

  • 120m²


Ár:

57 400 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1983
Szintek
3
Szobák száma
4
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

FIGYELEM GYERMEKES CSALÁDOK! Álmai otthona elérhető közelségben ÚJSZEGED elején, egy IDILLI kertvárosi környezetben. Ez a remek eladó sorházi lakás tökéletes választás több tagú családok számára is, hiszen kényelmesen elfér benne mindenki, és még egy kis kert is tartozik hozzá.

Az 1980-as években épült 4 lakásos SORHÁZ vastag, 50 cm-es falazattal rendelkezik, ami biztosítja az ingatlan masszívságát és hosszú élettartamát. A ház elrendezése praktikus és családbarát: a földszinten egy tágas nappali és étkező (25+18 m2), ebből nyíló konyha és kamra található, valamint külön WC és zuhanyzó. A nappaliból egy hangulatos teraszra léphetünk ki, amely közvetlen kapcsolatban áll egy kis aranyos kerttel.

Az emeleten két nagy szoba várja új lakóit (17-18 m2), beépített szekrényekkel, amelyek számos holmi tárolására alkalmasak. Szintén ezen a szinten található a kádas fürdőszoba/WC. A 2. emeleten egy további nagy szoba (11 m2) kapott helyet, amelyhez egy 8 m2-es terasz és egy 1,5 m2-es tároló is tartozik. Itt egy zuhanyzós fürdőszoba és egy 6 m2-es tároló is rendelkezésre áll.

A lakás fűtéséről GÁZKONVEKTOROK gondoskodnak, amelyek lehetővé teszik a helyiségek hőfokának egyedi szabályozását, a melegvízről pedig átfolyós rendszerű gázfűtésű vízmelegítő gondoskodik.

A sorházhoz tartozik egy közös terület is, ahol a szomszédokkal együtt élvezhetik a játék és szabadidő örömeit, így ez az ingatlan kiváló választás családosoknak, kisgyermekeseknek.

A lakáshoz tartozik egy 15 m2-es GARÁZS, amelynek megvétele kötelező, ára 7,5 millió Ft.

BELSŐÉPÍTÉSZETI ÁTALAKÍTÁS TERÉN is számíthat ránk, hiszen az ingatlanhoz csatoltuk a megvalósítható látványterveket. . (A fotók egy része tehát az eredeti, míg másik része az elképzelt állapotot tükrözi.)

Az ingatlan tehermentes, és gyorsan birtokba vehető, így a költözés problémamentes és kényelmes lehet.

A környék infrastruktúrája első osztályú: közelben iskola, óvoda, gyógyszertár és bevásárlási lehetőségek, valamint a LIGET és a HOLT-MAROS is könnyen elérhető.

Érdeklődés esetén keressen minket bátran, és egyeztessünk időpontot a megtekintésre! Ez az ingatlan Önre vár!További kínálatunkat keresse az eXtraIngatlan iroda hivatalos weboldalán: https://extraingatlan.com .


Elhelyezkedés

Szeged


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6598458


+36 70

Ingatlannet kód: NET6598458


Az általad megtekintett eladó szegedi sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 90 m². További jellemzői: az építés éve 1983, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A sorház ára 57,4 millió Ft, négyzetméter ára 478 333 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Matusik Edina referens az eXtra Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598458. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.