star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged

  • 106 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 506 m²

    telek

Vételár:

107,7 millió Ft

Eladó ház Szeged

  • 106 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 506 m² telek

  • Eladó ház Szeged

  • 106m²


Ár:

107 700 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ELADÓ CSALÁDI HÁZ TÁPÉN

Az ingatlan Szeged-Tápé kedvelt, jó közlekedési adottságokkal rendelkező részén található, csendes, nyugodt övezetben.Óvoda,iskola,bolt, játszótér elérhető közelségben.

Az egybefüggő, közművesített telek mérete 1014 m2, melyre két önálló, egymástól jól elszeparált, magas minőségű családi ház épül.

Ez a szóban forgó ingatlan, az udvari épület,mely a mai kor igényeihez maximálisan igazodva készül. 30 cm téglafal, 15 cm vastag , lélegző homlokzati hőszigeteléssel ellátva, korszerű műanyag nyílászárókkal, hőszivattyúval és napelemes rendszerrel.

A fölszint+tetőtér beépítéses épület tervezése során fő szempont volt, hogy tágas, jól átgondolt terek kerüljenek kialakításra, ezért a privát, 3 hálószobával rendelkező intim, pihenő zóna az emeleten kapott helyet, saját tágas fürdővel és külön WC helyiséggel, illetve egy szoba gardrób szobával kiegészítve, ami közvetlen a hálótérből nyílik.

A földszinten kap helyet a tágas amerikai konyhás nappali, egy lépcső alatti tároló, mely akár kamraként is tud funkcionálni, illetve az előszobából nyíló világos fürdő. A ház szerves részét képezi még a nagyméretű garázs is, melyből egy belső ajtón keresztül rögtön a lakótér előszobájába érkezünk. A garázsban kap helyet a gépészet is.

A nappaliból tudunk kilépni a privát kertrésszel rendelkező teraszra, mely jól elkülönül a másik lakóháztól, ezzel is egy intimebb helyszínt biztosítva nyugodt pihenésre, étkezésre, vagy akár egy kellemes családi-baráti összejövetelre.
A telekrész elkülönített, saját nagykapun keresztül megközelíthető.

Az épület emelt szintű szerkezetkész állapotban kerül megépítésre, értékesítésre. Igény szerint van lehetőség a kulcsrakész befejezésre,mely egy további megállapodás részét képezi.

A várható befejezés 2024 ősze.

További információért keressen bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 359597


Elhelyezkedés

Szeged, Tápén új építésű ház eladó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6606489


+36 30

Ingatlannet kód: NET6606489


Az általad megtekintett eladó szegedi (Tápén új építésű ház eladó) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 106 m², míg a hozzá tartozó teleké 506 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 107,7 millió Ft, négyzetméter ára 1 016 038 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Veres Tünde referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6606489. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.