star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXIII. kerület, Soroksár

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 150 m²

    telek

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXIII. kerület, Soroksár

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 150 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXIII. kerület, Soroksár

  • 70m²


Ár:

19 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2010
Szintek
2
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
fa
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Soroksáron kétszintes könnyűszerkezetes tóparti ingatlan olcsón eladó!

A beltér:

Az ingatlan alsó szintjén egy egylégteres amerikai konyha jellegű, nappalival egyben lévő helyiséget találunk, a konyhai rész mögött fekvő fürdőszobával. A felső szinten egy szintén egylégteres háló jellegű helyiséget találunk. A fűtés eddig vegyestűzelésű kályhával volt megoldva, de körben a falakba, szemmagasságban rézcsöveket vezetett be a jelenlegi tulajdonos, egy későbbi vízteres kandalló kiépítésének a lehetősége miatt. A fürdőszobai bojler elektromos, a vízvételi lehetőség nagyteljesítményű fúrt kúttal van megoldva, a szennyvízet egy 6 m3-es derítőbe gyűjtik. A külső szigetelés befejéze, színezése és egyéb kiegészítés-javítgatás után egyéni ízlés szerint felújítható az ingatlan. Akert rendbetételére is szükség lesz, de egyedülálló és szép végeredmény hozható ki a jó alapokkal rendelkező telekből és felépítményből.Előtte külön gépkocsi beálló is alakítható ki. Pecásoknak pedig egyénileg megoldható egy saját stég. Rezsi szempontjából kitűnő lehetőségű: a villanyáramot és a közös költséget kell fizetni, minden más díjtalanul megoldott. A kilátás gyönyörű a kert végén található tópart mögötti látvány kapcsán.

A környékről:

A sajátos hely 4-500 m-re található a főúttól, ahol buszforgalom van. Egyik irányba Pestszentimre felé, másik irányba a soroksári központ felé lehet eljutni. Keressen telefonon, vagy emailben, szinte azonnal be tudom mutatni Önnek!Ha ezt az ingatlant megveszi a tó és a körülötte lévő erdő egy részének is tulajdonosává válik, olyan mintha mindig nyaralna, és mégis bp-i lakos maradhat.


Helyiségek

Amerikai konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Terasz
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XXIII. kerület, Soroksár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5135182


+36 70

Ingatlannet kód: NET5135182


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXIII. kerület, soroksári családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 150 m². További jellemzői: az építés éve 2010, a fal építési anyaga fa, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 284 286 Ft, ami a Budapest, XXIII. kerületi átlaghoz képest 56%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Balogh Klára hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5135182. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXIII. kerület, Soroksár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.