star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kecskemét

  • 56 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

33,9 millió Ft

Eladó lakás Kecskemét

  • 56 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kecskemét

  • 56m²


Ár:

33 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1979
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

FELÚJÍTOTT, ERKÉLYES LAKÁS + GARÁZS, ZÁRT UDVARI BEÁLLÁSI LEHETŐSÉGGEL!GYORS BIRTOKBAADÁS!Eladó a Műkertvárosban egy 2. emeleti (zárószinti), FELÚJÍTOTT, ERKÉLYES, 56 m2-es, 2 szobás, tégla építésű lakás, GARÁZZSAL együtt, egy 6 lakásos társasházban.A garázs 30 m2-es, szerelőaknával ellátott és csak a lakással együtt vásárolható meg, melynek az árát a vételár tartalmazza.A lakás jellemzői: - 4 m2-es erkély- tágas terek, világos és fiatalos színek- külön nyíló szobák- 3 rétegű üvegből készült nyílászárók, redőnyökkel, szúnyoghálóval- a fürdőszoba és a mosdó FELÚJÍTOTT és külön helyiségben kapott helyet- felújított villanyhálózat- új burkolatok A fűtést és a melegvizet Ariston kombi gázkazán biztosítja, amely a fürdőszobában kapott helyet.Alacsony rezsi költség télen-nyáron /átlagosan 8.000.- a gáz fogyasztás./Közösköltség: 12.000.-/hóA lépcsőház szigetelt, nyílászáró cserélt, csendes, jó lakóközösség.Jogtiszta tulajdoni viszonyok.Csok + és hitel 1-2 gyerekre igénybe vehető rá, minden kiszabott feltételnek megfelel.Teljeskörű és díjmentes hitel-ügyintézésben és a legjobb konstrukció kiválasztásában is segítünk, a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban, bank függetlenül.Eladás és vétel teljeskörű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása – minden egy helyen az Ön kényelméért.Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bizalommal!
Kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is!
Ha eladó ingatlana van kérem keressen bizalommal!

Referencia szám: LK028964


Elhelyezkedés

Kecskemét


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6662963


+36 20

Ingatlannet kód: NET6662963


Az általad megtekintett eladó kecskeméti téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 1979, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 33,9 millió Ft, négyzetméter ára 605 357 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fekete Zsolt referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6662963. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.