star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tatabánya

  • 107 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

130 millió Ft

Eladó lakás Tatabánya

  • 107 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Tatabánya

  • 107m²


Ár:

130 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
4
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Gerecse lakóparkban eladó újszerű, penthouse lakás, luxus kivitelben!

DOT-ING Ingatlaniroda eladásra kínálja Tatabánya Gerecse lakóparkjában, ezt a páratlan minőségű és felszereltségű, minden extra igény kielégítésére tervezett, dizájnjában és praktikus megoldásaiban átgondolt, családi ház méretekkel rendelkező penthouse lakást.

Az ingatlan 107 m2 lakóterülettel rendelkezik, melyben amerikai konyhás-nappali, étkező, valamint 2 és fél szoba, fürdőszoba és egy külön mellékhelyiség található. Ezt már csak a 66 m2-es, kizárólagos használatú terasszal, valamint az innen elénk táruló gyönyörű, panorámás kilátással tudjuk fokozni.

A lakás minden négyzetmétere alaposan átgondolt, jelenlegi tulajdonosai szerkezetkészen vásárolták, ezáltal valamennyi beltéri kialakítását saját szakemberekkel és egyedileg válogatott, prémium minősű anyagokkal készíttették el. Az ingatlan egyedisége, hogy a házközponti fűtésen kívül, még külön kapcsolható elektromos padlófűtés is beépítésre került a nappaliba és a fürdőszobába. Az összes bútorzat ide tervezett egyedi, ami nemcsak a kényelmet szolgálja, de kellő pakolási lehetőséget is biztosít a tulajdonosok számára.

Az ingatlan prémium kategóriás háztartási gépekkel (Bosch) és számos kényelmi berendezéssel felszerelt: a teljes mértékben légkondicionált helyiségeken át, az elektromos redőny- és szúnyoghálóig mindent megtalálunk, amely a kényelmünket szolgálhatja.

A lakóparkot energiatakarékos műszaki megoldással építették meg, ennek köszönhetően minimális a fenntartási költsége az ingatlannak. A lakáshoz, a 3 legjobb elhelyezkedésű mélygarázsparkoló, valamint egy saját, zárható tároló is megvásárolható, melyeknek vételára 4.000.000.- Ft/darab.

Az ingatlan és minden berendezése gyakorlatilag új, és a vételár részét képezi.
Ez a lakás nem eladási szándékkal készült, ezt a fotók is hűen tükrözik, a jelenlegi tulajdonos a precizitását, igényességét, minden négyzetméterébe beletette!

Az ingatlan tehermentes, kifizetést követően azonnal költözhető.

Ingyenes hitelügyintézéssel több bank ajánlatából, állami támogatásokról naprakész információkkal és teljes körű lebonyolítással, jogi háttérrel biztosítja irodánk a vásárlást.

Amennyiben igazi luxus ingatlant keres, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt, garantálom, hogy nem fog csalódni!
Farkas Judit
+36 30 101 4930


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6656363


+36 30

Ingatlannet kód: NET6656363


Az általad megtekintett eladó tatabányai téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 107 m². További jellemzői: a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 130 millió Ft, négyzetméter ára 1 214 953 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 46%-kal magasabb. Az ingatlant Farkas Judit referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656363. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.