star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Győr, Nádorváros

  • 135 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Bérleti díj:

300 ezer Ft

Kiadó lakás Győr, Nádorváros

  • 135 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Kiadó lakás Győr, Nádorváros

  • 135m²


Ár:

300 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Győr-Nádorvárosban, a Szigethy A. úton, 1993-ban épült 4 lakásos társasházban II. emelet + tetőtéri, belső kétszintes, 180 nm-es (nettó lakótér 135 nm), tágas, nappali + 3 hálószobás, étkezőkonyhás, nagy erkélyes téglalakás bútorozva, 2024. július 1-től, min. 1 évre, garázsbérlési lehetőséggel kiadó.

Tagolása: alsó szinten - étkezőkonyha, éléskamra, nappali, erkély, wc, az emeleten - 3 háló, nagyméretű fürdő wc-vel, mosókonyha.

A fűtést és a meleg víz ellátást egy kombi gázkazán biztosítja, a hőleadók radiátorok. Műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A konyhabútor gépesített: mosogatógép, villanytűzhely és sütő, páraelszívó, fagyasztós hűtőszekrény rendelkezésre áll. Az alsó szinten minden helyiség kerámia burkolatos, az emeleten két háló laminált parketta, egy háló szőnyegpadló burkolatot kapott. A falak festettek. A tágas fürdőszobában sarokkád, tusolókabin, wc és bidé található. A nagy méretű erkély a nappaliból nyílik, a csendes belső udvarra néz. A lakásban 2 db hűtő-fűtő klímaberendezés kiépítése megtörtént (szintenként 1-1).
Háziállat tartása és a dohányzás a lakásban nem megengedett.

Bérleti díj: bruttó 300.000,- Ft/hó + rezsi, 2 havi kaució.

Igény esetén a lakáshoz a társasház földszintjén egy 15 nm-es járólapos garázs bérelhető, melynek díja +30.000,- Ft/hó. A garázs előtt további egy autó parkolása megoldott. (hiv. szám: 3922.) (hiv. szám: 3922)


Elhelyezkedés

Győr, Nádorváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5334915


+36 70

Ingatlannet kód: NET5334915


Az általad megtekintett kiadó Győr, nádorvárosi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 135 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás bérleti díja 300 ezer Ft, négyzetméter ára 2 222 Ft, ami a győri átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Bernadett referens a PANORÁMA INGATLAN irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5334915. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Nádorváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.