star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, V. kerület, Belváros

  • 122 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Bérleti díj:

750 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, V. kerület, Belváros

  • 122 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, V. kerület, Belváros

  • 122m²


Ár:

750 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

Belvárosban, a Kecskeméti utcában, elegáns nagy terekkel rendelkező, két lakássá kialakított 122 nm-es luxus lakás kiadó hosszútávra!

Az egyik lakás 77 nm-es, a nappali élhető nagy terekkel rendelkezik, melyben egy francia ágy mellett kellemesen elfér a nappalibútor, étkezővel és utcára néző.
Innen nyílik a szintén utcára néző, külön nyíló hálószoba, mely a fürdőn keresztül is megközelíthető.
Konyhája modern beépített bútorokkal gépesítve van, jól felszerelt.
Fürdőszobája elegáns burkolatokkal, zuhanyzós, szellőztethető, WC-vel.

A másik lakás kb.45 nm-es, melyben van egy kellemes nappali fiatalos bútorokkal berendezve és a ház csendes belső udvarára néz.
A hálószoba teljesen külön nyílik és szintén udvarra néző.
Külön konyha van modern beépített bútokkal gépesítve, ahol kerek asztal mellett kulturáltan lehet étkezni.
Fürdője zuhanyzós, ablakos, WC-vel.
Mindkét lakás remek beosztással rendelkezik, a kisebb egy külső folyosón keresztül is megközelíthető és elszeparálható, így akár két generációs család számára is ideális vagy két baráti társaságnak is kellemes otthont nyújthat, de csak egyben kiadó!
Fűtése minkét lakásnak cirkó, mely a meleg vizet is szolgáltatja.

Belváros minden turisztikai és kikapcsolódási lehetősége a környéken adott, vendéglátó helyek, a Duna part is a közelben.
Ha Kényelmes otthont keres a belváros közepén, akkor jöjjön el és nézze meg ezt a kellemes lakást, pár lépésre a a híres Váci utcától, bárok, éttermek között, elegáns üzletek és remek közlekedés mellett.

Bérleti díj: 1950 Euró + 2 havi kaució.

Érd: +36 70 384 5302



In the downtown area, on Kecskeméti Street, a luxurious apartment of 122 square meters, divided into two units, is available for long-term rent!

One of the units is 77 square meters, with spacious living areas where a French bed comfortably fits alongside the living room furniture and dining area, overlooking the street.
From here, you can access the separate bedroom, also facing the street, which can be approached through the bathroom.
The kitchen is equipped with modern built-in furniture and appliances, well-equipped.
The bathroom features elegant tiles, a shower, ventilation, and a toilet.

The other unit is approximately 45 square meters, with a pleasant living room furnished with youthful furniture, overlooking the quiet inner courtyard of the building.
The bedroom is completely separate and also overlooks the courtyard.
There is a separate kitchen equipped with modern built-in furniture and appliances, where dining can be done elegantly around a round table.
The bathroom has a shower, a window, and a toilet.
Both units have excellent layouts, and the smaller one can be accessed and separated through an external corridor, making it ideal for two-generation families or two groups of friends, but it is only available for rent as a whole!
Both units are heated by a gas boiler, which also provides hot water.

All the tourist and recreational opportunities of downtown are available in the area, with restaurants, bars, and the Danube River nearby.
If you are looking for a comfortable home in the heart of downtown, come and see this pleasant apartment, just steps away from the famous Váci Street, amidst bars, restaurants, elegant shops, and excellent transportation.

Rental fee: 1950 Euros + 2 months deposit.

Contact: +36 70 384 5302


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület, Belváros, Kecskeméti utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6656536


Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan

Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett kiadó Budapest, V. kerület, belvárosi (Kecskeméti utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 122 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás bérleti díja 750 ezer Ft, négyzetméter ára 6 148 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Piroska referens a Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656536. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.