star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Debrecen, Epreskert

  • 82 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 830 m²

    telek

Vételár:

79 millió Ft

Eladó ház Debrecen, Epreskert 1. kép

Eladó ház Debrecen, Epreskert

  • 82 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 830 m² telek

  • Eladó ház Debrecen, Epreskert

  • 82m²


Ár:

79 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1977
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
2 garázs
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van
Bútorozott
Igen
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
A++
Erkély, terasz mérete
20 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Ismerős a szöveg? "Meglátni és megszeretni!" :) A mi családi házunknál ez működik!!! Ha falusi csendességgel versenyző, Debrecen belváros közeli családi házat keresel, Megtaláltad!!

 Debrecen igen közkedvelt helyén a Gázvezeték utcától nem messze, csendes, egyirányú utcában eladóvá vált családi házunk! Közösségi közlekedés 2-3 perc alatt elérhető. Iskola, bevásárló központok a közelben! Az ingatlan tehermentes, június végi költözéssel eladó! Teljes felújításon esett át, új tetőt, szigetelést, villany, víz és szennyvíz vezetékelést kapott! Műanyag nyílászárói redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak! Hatalmas teraszán igazi családi, baráti összejövetelek tarthatónak a délutáni árnyékban! A családi ház hasznos alapterülete 82m2 Telek : 830m2 Bármelyik támogatás igénybe vehető az ingatlanra! Jöjjön el, nézze meg ezt a kis kincset! Fűtés központi, gáz és vegyestüzelésű kazánnal is lehetséges! Az udvaron furott kút található! 2 állásos garázs, pár gyümölcsfa és veteményes kert is hozzájárul a hétvégi regenerálódáshoz! Új kerítés egy éve készült el, kutyáknak szökésbiztos kialakításban :) Ingatlanosok kérem ne keressenek! Van ingatlanosom! Hívjon bizalommal! Magánszemélytől! Irányár: 79Mft


Helyiségek

Kamra
3m²
Terasz
20m²
Fürdőszoba
9m²
Wc
2m²
Konyha
17m²
Szoba
10m²
Szoba
16m²
Szoba
20m²

Elhelyezkedés

4030, Debrecen, Epreskert, Villám utca 12

Helyrajzi szám: 14328


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6656198


+36 70

Ingatlannet kód: 6656198


Az általad megtekintett eladó Debrecen, epreskerti (Villám utca 12) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 82 m², míg a hozzá tartozó teleké 830 m². További jellemzői: az építés éve 1977, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 79 millió Ft, négyzetméter ára 963 415 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Nagy István hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656198. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Epreskert ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.