star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyömrő

  • 99 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 386 m²

    telek

Vételár:

69 millió Ft

Eladó ház Gyömrő

  • 99 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 386 m² telek

  • Eladó ház Gyömrő

  • 99m²


Ár:

69 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1900
Szintek
1
Szobák száma
3
Fűtés
elektromos

Az ingatlanról:

Különleges ajánlattal bővült irodánk kínálata. Gyömrő patinás városrészében, a Klotild telepen vár új tulajdonosára ez a kivételes adottságokkal rendelkező, minden részletében teljesen megújult polgári stílusú masszív sorházi ingatlan.
Az előkertre néző, a kert irányába tájolt bejáratú és külön kertkapcsolatos teraszú épület 99 nm hasznos alapterületű. Már a belépéskor megkapó a hangulat: tágas, rejtett gardróbos előtér, jól bevilágított étkező, nappali plusz két hálószoba, ideálisan beépíthető, jó oldalarányú konyha és fürdőszoba, praktikus háztartási helyiség inspirál az egyedi igények szerinti berendezésre.
Ön lehet az első lakója a teljeskörűen felújított épületnek. A kiváló minőségben és anyagfelhasználattal elkészült ház 12 cm aljzat-, 15 cm homlokzat- és 20 cm födémszigetelést, új tetőszerkezetet és kerámia cserép fedést kapott. Minden nyílászáró és burkolat új, ahogy a víz- és villanyvezetékek is. A tetőtér járható, pakolható; önálló belső feljáróval külön lakrész kialakítására is megfelelő.
Az épület egészének kívánt hőmérsékletét 4 db hűtő-fűtő klíma biztosítja, a melegvizet villanybojler tárolja. A vastag falazatnak köszönhetően remek az épület hőmegtartó képessége.
Ideálisan karbantartható méretű 285 nm saját kertrésszel és telken belüli gépkocsi beállási lehetőséggel is rendelkezik a tehermentes, hitelezhető, jogilag is teljes mértékben rendezett hátterű azonnal birtokbavehető ingatlan.
A hirdetést kizárólag irodánk kínálatában találja meg. Megtekintési időpontot rugalmasan tudok biztosítani.

A környékről:

Csendes, valódi békés hangulatú, megújult vidéki kertvárosi miliő.


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva

Elhelyezkedés

Gyömrő, Klotild telepi csendes utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6662115


Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


74 990 000 Ft

Gyömrő, Közel a természethez!

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 94m²

47 000 000 Ft

Gyömrő

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 59m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6662115

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gyömrői (Klotild telepi csendes utca) sorház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 38 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 99 m², míg a hozzá tartozó teleké 386 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fűtés típusa elektromos. A sorház ára 69 millió Ft, négyzetméter ára 696 970 Ft, ami a gyömrői átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Keresztes Júlia referens a Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6662115. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyömrő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.