star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 117 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 350 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 117 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 350 m² telek

  • Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 117m²


Ár:

65 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ELADÓ FELÚJÍTANDÓ IKERHÁZFÉL BÉKÁSMEGYER-ÓFALUBAN!Békásmegyer-Ófaluban eladásra kínálok egy felújítandó ikerház felet. Az ingatlan jogilag rendezett, hatályos használati megosztással valamint fennmaradási és továbbépítési engedéllyel rendelkezik, CSOK Plusz és otthonfelújítási támogatás igénylésre alkalmas.Az ingatlan jogerős fennmaradási és továbbépítési engedéllyel rendelkezik. Jelenleg 74 m2 alapterületű a házrész, azonban az engedélyek és a tervek a tetőtérbeépítésre is kész vannak, melynek folyományaként nettó 114 m2-ig bővíthető. Ezek a tervek is az adásvétel tárgyát képezik. A tervek szerint négy hálószoba, két nappali és két fürdőszoba kerül kialakításra. A telekrész jelenleg 315 m2. A tervek háromgyerekes családra készültek, így a gyerekeknek egy teljes emelet, „gyereknappalival” és külön fürdőszobával lettek megtervezve.Az építésügyi eljárás során számos szakvélemény került beszerzésre, így például friss statikai véleménnyel rendelkezik a ház, ami szerint kifogástalan statikai állapotban van a felépítmény.A felújítás megkezdődött, melynek során az aljzat ki lett cserélve és szerelőbetonig újra lett építve. A ház falainak vízszigetelése megtörtént, valamint belülről ki van vakolva. Az új tulajdonosnak új fődémet és tetőt kell építenie.A ház majdan elkészülő tetejére napelem helyezhető el, melynek az engedélyei rendelkezésre állnak a 2022. évi szabályok – tehát a szaldós elszámolás – szerint, ezt is átruházom az új tulajdonosra.Az ingatlan Békásmegyer-Ófalu csendes, építészetileg védett övezetében található. Tömegközlekedés a Szentendrei HÉV irányába az utcában járó busszal lehetséges. Iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség és orvos a közelben megoldott.További kérdés esetén keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Kőbánya utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6661900


+36 30

Ingatlannet kód: NET6661900


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi (Kőbánya utca) ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 117 m², míg a hozzá tartozó teleké 350 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ikerház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 555 556 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 55%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gosztonyi Éva referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6661900. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.