star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc, Csabai kapu

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 435 m²

    telek

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó ház Miskolc, Csabai kapu

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 435 m² telek

  • Eladó ház Miskolc, Csabai kapu

  • 90m²


Ár:

89 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1950
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Parkolás
1 garázs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Miskolcon a Vezér utcában 435m2-es telken 90m2-es 3 szobás családi házat. A melléképületben garázs, vagy tárolás céljára alkalmas több helyiség található összesen 38m2. A ház alatt kis méretű pince található. A szobák parkettával, míg a többi helyiség járólappal burkolt. Az ingatlan közel a belvároshoz mégis csendes helyen található. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését kérem hívjon és előre egyeztetett időpontban nézzük meg együtt leendő ingatlanát. Irodánk teljes körű hitel ügyintézéssel segíti meglévő és leendő ügyfeleit az összes Bank kínálatából.


Elhelyezkedés

Miskolc, Csabai kapu, Vezér utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6655873


Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6655873

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Miskolc, Csabai kapui (Vezér utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 435 m². További jellemzői: az építés éve 1950. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 998 889 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 64%-kal magasabb. Az ingatlant Airizer Csabáné referens a Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655873. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Csabai kapu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.