star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc

  • 198 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 573 m²

    telek

Vételár:

98 millió Ft

Eladó ház Miskolc

  • 198 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 573 m² telek

  • Eladó ház Miskolc

  • 198m²


Ár:

98 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1990
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Miskolc kertvárosában, nyugodt, szépen rendben tartott utcában eladó egy igényesen, szeretettel felújított családi ház.

Az ingatlan gondosan megtervezett alaprajzzal rendelkezik. A földszinten nappali, két tágas szoba, hatalmas fürdőszoba, tágas konyha, mosókonyhával kiegészítve. A kertszinten található a garázs, tároló és kazánház, mindez a lakásból megközelíthető.

A konyhából nyílik egy télikert, ami fűtéssel rendelkezik, étkezésekhez, pihenésre alkalmas. Innen látható a kitűnően karbantartott és beültetett kert. Télen, nyáron zöld színpompa tárul elénk, a sokszínű örökzöld telepítésének köszönhetően.

A tetőtér nagyon praktikus kialakítású. Jelenleg egy nappaliba érkezünk, ahonnan nyílik a tágas fürdőszoba, gardrób és egy hatalmas szoba, ami egy válaszfallal két, kellemes méretű szobává alakítható. A praktikumot az adja, hogy a gardróbból nyílik egy ajtó, ami a tető alatt körbefutó szerelőcsatornába vezet. Így tetőjavítás, vagy fürdőszoba csöveinek szerelése is innen történhet.

Egy külső, nyitott terasz is kialakításra került, kemencével és mosogatóval, a kényelmes kinti főzés érdekében.

A házat 18 évvel ezelőtt gondosan megtervezett, átgondolt igények alapján felújították. A vakolatot tégláig leverték, teljesen új villanyhálózatot építettek ki, a padlózat új szerelőbetont kapott, erre került a mostani aljzat. Az alapokat megerősítették a tetőtér beépítése miatt. A fűtést gázkazánról, valamint vegyes tüzelésű kazánról is lehet üzemeltetni. A nappaliban villanykandalló valamint hűtő-fűtő klíma is hozzájárul a komfortérzethez a téli hónapokban. A vastag falaknak valamint a szigetelésnek köszönhetően a nyári hónapokban a klímát nem kellett igénybe venni a kellemes belső hőmérséklet eléréséért. Az ablakok is műanyag nyílászárók, a tetőtéri ablakok szintén dupla üvegezésűek, de fakeretesek.

Minden tekintetben igényes házat kínálok eladásra. A tároló sem hiányozhat, a garázsban a falak mentén beépített szekrények vannak, valamint egy tágas tároló, közvetlenül a garázsból megközelíthető. Így a konyhába nem kell mindent azonnal felvinni. A vegyes tüzelésű kazán szintén itt helyezkedik el, szintén beépített szekrényekkel, ami rengeteg cipőt elnyel. Valamint egy WC, a kinti tartózkodást komfortossá téve.

A kertben egy kis verem is található zöldségeknek, bornak… nyáron a dinnyét lehűteni, valamint egy fedett fatároló. A kertben kútról üzemeltetett öntözőrendszer került kialakításra.

Az ár tartalmazza az összes beépített bútort, a gépesített konyhát valamint a fő hálószobai ágyat.

Jöjjön, nézze meg, tegyen ajánlatot és élvezze ezt a remek házat!


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6660889


+36 20

Ingatlannet kód: NET6660889


Az általad megtekintett eladó miskolci családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 198 m², míg a hozzá tartozó teleké 573 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 98 millió Ft, négyzetméter ára 494 949 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Fróna Rita referens a Fróna Rita irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6660889. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.