star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ózd

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 3 274 m²

    telek

Vételár:

8,5 millió Ft

Eladó ház Ózd

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 3 274 m² telek

  • Eladó ház Ózd

  • 120m²


Ár:

8 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

A megvételre kínált összkomfortos, tehermentes, azonnal költözhető 120 négyzetméteres családi ház, Ózd-Tábla városrészén, a Kőalja úton található. A közelben buszmegálló, iskola, bolt elérhető. Az ingatlan viszonylag nagy telken helyezkedik el, a telek egészen a hegygerincig tart. /3274 nm/.
A ház a 3 szobán kívül, rendelkezik egy étkezővel és egy kisebb konyhával, ami tetszés szerint szobává is alakítható, valamint az épületen végigfutó folyosóval. Minden szoba és a fürdőszoba Wc-vel is ebből nyílik. Az épület végén utólagosan hozzáépítve egy étkezős konyha található, ahol a belmagasság 2.1 m, az épület többi részén 2,6 méterhez képest alacsonyabb. Itt kapott egy hátsó bejáratot is a ház. Ezen a részen a villamos hálózat új, valamint a nyílászárók is új műanyagok. A ház így két bejárattal rendelkezik.
A szobák jól karbantartott parkettával, minden egyéb helyiség járólappal burkolt. Jó állapotú nyílászárókkal rendelkezik, amelyek részlegesen már hőszigetelt műanyagra lettek cserélve. Az épület melegéről egy viszonylag új, gáz-cirkó kazán gondoskodik, radiátorokon keresztül. A melegvizet egy villanybojler szolgáltatja. Teljes közművel rendelkezik.
A ház mellett, a szerelőaknás garázson kívül, számos melléképület is helyet kapott, amelyek szerelőműhelyként kiválóan szolgálhatnak az esetleges új tulajdonosnak. A kertben hatalmas fenyőfák, kellemes árnyékot adnak a nyári melegben.
A házon látszik, hogy szépen karban tartották, jelen állapotában is teljesen élhető, lakható, akár már egy tisztasági festés után.

Megtekintés, csak előre egyeztetett ídőpontban lehetséges.
Kérem hívja a megadott telefonszámot, 9:00 és 18:00 óra között!

Ha nincs elég készpénze, segíthetünk a Csok+, babaváró, illetve ingatlanvásárlási hitel ügyintézésében, az Új otthon ingatlanirodában, sorban állás nélkül.

Találja Meg Új Otthonát Az
Új Otthon Ingatlanirodánál !
http://www.ujotthoningatlan.com

A környékről:

Családi házas övezet


Helyiségek

Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Ózd, Kőalja út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6655520


+36 70

Ingatlannet kód: NET6655520


Az általad megtekintett eladó Ózdi (Kőalja út) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 274 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 8,5 millió Ft, négyzetméter ára 70 833 Ft, ami az Ózdi átlaghoz képest 40%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Boros Katalin referens a Balla Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655520. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ózd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.