star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Debrecen

  • 36 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

33 millió Ft

Eladó lakás Debrecen 1. kép

Eladó lakás Debrecen

  • 36 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Debrecen

  • 36m²


Ár:

33 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
5,5 ezer Ft
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Debrecen Kassai úton található 36 m2-es garzonlakást.Az ingatlan elhelyezkedését tekintve nagyon jó helyen a Nagyerdőalja frekventált részén található.Remekül megközelíthető több irányból is a lakás, az Egyetem és a Klinikák csupán pár percnyire talalhatók.

Ezen adottságoknak köszönhetően kiválóan alkalmas hosszú távú befektetésnek, egyetemisták részére, albérletnek is egyaránt.

A lakás helyiségei: Egy nagy szoba + konyha étkezővel, fürdőszoba, előszoba és spájz. ( A szoba átalakítható Nappalivá a konyha pedig hálószobának, elég sok lehetőség rejlik a lakásban amit az új tulaj kedvére alakíthat.

A téglából épült társasház földszinti lakásához saját zárharó tároló is tartozik. Parkolás könnyen megoldott,mindig van szabad parkolóhely.Az otthon melegéről konvektoros gázfűtés gondoskodik.Új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre redőnnyel és szúnyoghálóval együtt illetve 7 ponton záródó biztonsági ajtó is beszerelésre került.A lakás nagyon kedvező rezsiköltséggel fenntartható.Hívjon bizalommal, ingatlanosok kérem ne keressenek, köszönöm!


Elhelyezkedés

4028, Debrecen, Kassai út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6661469


+36 20

Ingatlannet kód: 6661469


Az általad megtekintett eladó debreceni (Kassai út ) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 36 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 33 millió Ft, négyzetméter ára 916 667 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Olivér hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6661469. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.