star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Veszprém, Cholnokyváros

  • 72 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

82 millió Ft

Eladó lakás Veszprém, Cholnokyváros

  • 72 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Veszprém, Cholnokyváros

  • 72m²


Ár:

82 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2017
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

CasaNetWork veszprémi Ingatlaniroda eladásra kínálja a 2279-es referenciaszámú téglalakást a következő paraméterekkel:Veszprém kedvelt városrészén, a Rómer Flóris utcában.2017-ben épült téglalakás, 3 hálószobás 72 nm-es (+12nm erkélyes), klímás lakás az épület 3. emeletén található.Az épületben van lift. A műanyag nyílászárók 3 rétegűek, redőnnyel felszereltek. Fűtés és melegvíz ellátás házközponti, egyedi méréssel. Az erkély burkolt, árnyékolóval felszerelt.Az egyedileg ide tervezett konyhabútor a beszerelt gépekkel (indukciós főzőlap, mikró, sütő, mosogatógép és páraelszívó), valamint ugyancsak egyedi tervezésű beépített előszoba, nappali és az egyik hálószoba bútor a vételár részét képezi.A társasház körbekerített udvarral rendelkezik. A társasház jól szigetelt, ennek köszönhetően a lakás rezsije alacsony.Mélygarázs+tároló vásárlásra is van lehetőség.Közelben bevásárlóközpont, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, könyvesbolt, étterem, bútorbolt,Amennyiben a 2279-es számú téglalakás, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, telek felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes és banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére!Csalagovits Istvánvezető értékesítőCasaNetWork Ingatlanirodák+36204300411CasaNetWork -  A civilizált ingatlanértékesítés artériája!


Helyiségek

Erkély
12.45m²
Fürdőszoba
4.8m²
Wc
1.42m²
Gardrób
6.45m²
Előszoba
2.52m²
Konyha
4.29m²
Szoba
8.11m²
Szoba
9.5m²
Szoba
12m²
Szoba
23m²

Elhelyezkedés

Veszprém, Cholnokyváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6655944


CasaNetWork Veszprém

CasaNetWork Veszprém

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6655944

CasaNetWork Veszprém

CasaNetWork Veszprém

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Veszprém, cholnokyvárosi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m². További jellemzői: az építés éve 2017, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A téglalakás ára 82 millió Ft, négyzetméter ára 1 138 889 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Csalagovits István referens a CasaNetWork Veszprém irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655944. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém, Cholnokyváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.