star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 73 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

40,9 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 73 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 73m²


Ár:

40 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Zalaegerszeg KERTVÁROSÁBAN 2. emeleti, erkélyes, 73 nm-es, 3 szobás AZONNAL költözhető csúsztatott zsalus lakás keresi új lakóját!

Szeretnél egy fényes, tágas, ÜRES ÁLLAPOTÚ ingatlant, amit pár napon belül birtokba vehetsz?
Megtaláltad!

Leendő Otthonod a Kertváros csendes részén található, a boltok, óvoda, iskola, gyógyszertár mégis sétatávolságba esnek.
A ház előtti ingyenes a parkolás, de ha inkább tömegközlekednél csak 5 percet kell sétálnod a legközelebbi buszmegállóig.

Az 1990-es években épült 4 emeletes, 12 lakásos társasház 2016-ban külső felújításon esett át, kicserélték a nyílászárókat, valamint 10 cm-es szigetelést és színezést kapott.

Az ingatlan központja az étkezőtől üveges ajtóval elválasztott 20m2-es nappali, melyből az 5 m2-es erkélyre sétálhatunk ki, mely zöld udvarra néz és méretéből adódóan sokféleképp bútorozható.

Ezen kívül praktikusan és tágas terek formájában került kialakításra egy konyha (6,8 m2), két hálószoba (8 és 10m2), külön bejáratú fürdőkáddal ellátott fürdő (3,8m2), egy külön nyíló toalett (2m2), egy spejz (2,6m2), valamint egy tágas L alakú folyosó.

A ruhák tárolásáról nagyméretű beépített szekrény gondoskodik, de a széles közlekedő szintén helyet adhat nagyobb bútoroknak.

A lakás elrendezése logikus és helytakarékos, de ha amerikai konyhára vágysz, vagy szükséged lenne még egy szobára, az is könnyedén kialakítható.
Egy szóval ez a lakás: Főnyeremény!

Az ingatlanban 2018-ban egyedi fűtés lett kiépítve, a hőleadásról lapradiátor gondoskodik, melyhez 2023- ban új kazán került beépítésre, ez természetesen még garanciális. A nappali ( nagyobb befektetés) és egy háló nyílászáróinak cseréje már megtörtént, a konyhában és másik hálóban fa nyílászáró található, de redőnnyel ezek is ellátottak.

A lakás közös költsége kedvező: 18.500 Ft, amely a szokásos tételek tartalmazza egy fő szemétszállítási díját, valamint 1 köbméter vizet is
.
A közös tárolót 3 háztartás használja, kb 2m2 jut lakásonként.

Irányára: 40.900.000 Ft ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 368337


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Csendes része


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6661831


+36 30

Ingatlannet kód: NET6661831


Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi (Csendes része) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 40,9 millió Ft, négyzetméter ára 560 274 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Magyar Eszter referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6661831. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.