star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, I. kerület

  • 180 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Bérleti díj:

780 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, I. kerület

  • 180 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, I. kerület

  • 180m²


Ár:

780 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
6
Fűtés
gáz (egyedi)
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Budai vár Dísz terén, 180 nm-es lakás magánlakásnak, irodának, vagy rövidtávú (Airbnb) szállászolgáltatás típusú vállalkozásra minimum 1 évre, vagy hosszabb távra kiadó.

Budai várnegyed világörökségi helyszínén, a Budai oldal és az 1. kerület legjobban frekventált történelmi részén, a Dísz téren, a Budavári Palota, a Karmelita Kolostor, a Halászbástya és a Mátyás Templom szomszédságában, pár perc sétára a Budavári siklótól, a Széchenyi Lánchídtól, és a Széll Kálmán tértől, a 4-es és 6-os villamos és a 2-es metró vonalától, hangulatos, patinás, páratlan történelmi környezetben kiadó, egy felújított állapotú 3 szintes társasház 3. emeletén található, 180 nm területű, 1 nappali + 5 szobás, külön ablakos konyhás, a csendes belső udvar és az örökpanorámás Budai oldal irányába is tájolt, napfényes, hangulatos, kitűnő beosztású, kondenzációs gáz-cirkó fűtéses, céges magán tulajdonban lévő, felújított állapotú nagypolgári lakás.

Az épület a Dísz téren a Budai Várpalota központjában helyezkedik el. A századfordulós, kitűnő állapotú és folyamatosan karbantartott társasház, rendezett anyagi helyzettel és összetartó remek lakóközösséggel rendelkezik. Az elmúlt években teljes körű felújításon, renováláson esett át. Lift nincs de a ház tervezi a beépítését. Az épület utcafronti szintjén található a Szamos család által üzemeltetett, 1972-óta működő Korona kávéház és cukrászda.

Viszonylag kis átalakítással akár 3 külön lakássá is osztható. Kitűnően alkalmas nagypolgári magánlakásnak, kiemelt elhelyezkedésének, köszönhetően rövidtávú Airbnb kiadásra, de akár irodának, stúdiónak csoportos foglalkozásra, akár rövidtávú kiadás szolgáltatásra.
Minimum 1 évre szeretnénk kiadni, vagy hosszabb távra. Két havi kaució szükséges.
A lakás Tulajdoni lap szerinti területe 180 nm. Az épület legfelső 3. emeleten található, részben kétszintes kialakítású és beépített tetőtér felőli oldalon örökpanorámás kilátással rendelkezik a budai irányba, igaz csak kisméretű tetőablakokon keresztül.
2017-ben teljes körű felújításon esett át, mely érintette a közművek cseréjét, a fűtésrendszer cseréjét, esztétikai felújítást és korszerűsítést, a nyílászárók cseréjét, stb. Állapota kitűnő, tehermentes és azonnal költözhető. A folyosón az utolsó lakás, ezért nincs az ablakai alatt eljárkálás, vagy gyalogos forgalom.Fűtéséről kombinált kondenzációs gáz-cirkó kazán gondoskodik. Valamint beépítésre került egy Daikin típusú hűtő-fűtő inverteres légkondicionáló rendszer is.

Csendes belső udvar irányába tájolt 3 nagy ablakos napfényes hangulatos nappali, külön nyíló parkettás szobák, külön ablakos helyiségben elhelyezkedő berendezett és gépesített modern stílusú konyha + mosókonyha és spájz, üvegzuhanyzós és ablakos fürdőszoba + WC, második külön WC, üvegezett fa beltéri ajtók, biztonságirácsos ajtó, riasztórendszer, beépített szekrények, Saunier Duval típusú kondenzációs gáz-cirkó fűtésrendszer, Daikin típusú hűtő-fűtő inverteres légkondi, 3 rétegű Thermoplan üveges magas hő és hangszigetelésű műanyag nyílászárók, kitűnő beosztás, további bővítési opciók, akár három lakássá alakítás lehetősége, alacsony rezsi költségek, (közös költség 18 000 Ft) illusztris elhelyezkedés, kiemelt világörökségi környezet, azonnal költözhető tehermentes állapot és nagyon jó ár-érték arány jellemzi.

Egyedi és különleges elhelyezkedése, a világörökségi helyszín mivolta, a környék nagyvolumenű beruházásai és a lakás kiváló adottságai valamint remek ár-érték aránya okán akár üzleti vállalkozásra is ajánlható.

Bérleti díj: 780 000 Ft/ hó + rezsi

KÉRNÉM, HOGY INGATLANOSOK NE KERESSENEK!!! TÉNYLEG NE !!! :)
KÖSZÖNÖM.


Elhelyezkedés

Budapest, I. kerület, Dísz tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6573956


+36 20

Ingatlannet kód: NET6573956


Az általad megtekintett kiadó Budapest, I. kerületi (Dísz tér) téglalakás 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás bérleti díja 780 ezer Ft, négyzetméter ára 4 333 Ft, ami a Budapest, I. kerületi átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dzsida Gergely hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6573956. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, I. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.