star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 69 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

350 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld 1. kép

Kiadó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 69 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 69m²


Ár:

350 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
29 ezer Ft
Kaució
2 havi
Minimum bérleti idő
12 hónap
Gépiesített
Van
Kisállat
Nem hozható
Építés éve
2024
Emelet
5.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van
Bútorozott
Nem
Kertkapcsolatos
Igen
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
9 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

English translation below

ELSŐ LAKÓJÁT VÁRJA EGY 3 SZOBÁS ÚJ ÉPÍTÉSŰ, VADONATÚJ LAKÁS a Park West 2 HÁZBAN A 13. KERÜLETI SZABOLCS UTCÁBAN

A lakás a Városligettől, a Lehel Tértől, a Váci úti irodafolyosótól és a WestEndtől pár perces sétára található. A lakás a ház 5. emeletén van, nincs már felette erkély, így fantasztikusan benapozott, gyönyörű panoráma tárul a három szoba ablakaiból és a szobákhoz tartozó erkélyekről.

A lakás hatalmas, egészen a Podmaniczky útig terjedő perspektívát kínál. Hála a ragyogóan világos tereknek, a lakásban a fekete-fehér színek tobzódnak. Gyönyörű, egyedileg tervezett fekete konyha kizárólag a legjobb Samsung beépített gépekkel (óriási hűtő, beépített mikró, főzőlap, sütő, páraelszívó).

A lakás teljesen klimatizalt (Gree): távirányítóval vezérelhető minden szobában külön-külön a hűtés-fűtés. Ezenkívül okos otthon rendszerű: távolról applikacioval is vezérelhető a radiátoros fűtés, a klíma, a konnektorokon lévő eszközök, a kiépítés alatt lévő redőnyök és a meglévő videotelefon hívásos kapurendszer is.

A lakásban az előszobából nyílik a különálló wc, az egyik szoba, az amerikai konyhás nappali, amiből egy hatalmas PAX szekrénnyel rendlekező közeledőn keresztül juthatunk el a másik szobába és a fürdőszobába, ahol beépített tükrös mosdószekrény, mosógép és mosógép feletti szekrény található.

A lakáshoz tartozik egy a lakástól 10 méterre, azzal egy szinten lévő 6m2-es IVAR polcokkal teljesen berendezett tároló, amelynek használatát a bérleti díj magában foglalja.

A lakásban prémium háromrétegű műanyag nyílászárók és CPC ajtók kerültek beszerelésre. Közös költség 29.000,- Ft, a bérleti díj 350.000,- Ft. A rezsi fogyasztás alapján fizetendő. A lakás saját mérőórákkal rendelkezik, radiátorfűtéssel felszerelt, nemdohányzó és kisállatot nem fogad.

Közlekedés szempontjából is kiváló az elhelyezkedése, hiszen a belváros autóval, tömegközlekedéssel és akár gyalog is könnyedén megközelíthető. Pillanatok alatt elérhető a 14-es villamos, 105-ös és 32-es buszok, továbbá az M3-as metró és az 1-es villamos is a közelben van. Az épülettől egy sarokra óvoda található.

Kéthavi kaucióval, munkáltató vagy előző bérbeadó által kiállított ajánlással és az első havi bérleti díj ellenében költözhető min. egyéves bérleti szerződéssel május elejétől, bútorozatlan állapotban.

BRAND NEW 3-ROOMS FLAT AWAITS ITS FIRST RENTER IN PARK WEST 2, XIII. DISTRICT SZABOLCS STREET

Located only a few minutes walk away from Városliget, Lehel tér and the office buildings of Váci út, this fifth floor flat has no balcony above, hence a sunny astonishing broad view is to contemplate from the three rooms’ windows and from their balconies. The view goes all the way down till Podmaniczky street.

Due to the splendid lighty spaces, the ruling colors are black and white in the interior. The wonderful uniquely planned black built-in kitchen furniture is equipped only with the best Samsung machinery: giant fridge, microwave, cooking plate, oven and dehumidifier.

The flat is fully climatised (Gree): heating or cooling can be remotely controlled separately in all three rooms. The radiator heating, the air conditioners, gate phone, devices connected to smart plugs and the shadings under construction can also be controlled from afar using the smart home mobile application.

One of the rooms, the living room with an american kitchen and the separated toilet can be accessed from the ante-room. The bathroom with another toilet, washing machine and shelves and the other room can be reached through a small corridor equipped with a huge PAX wardrobe.

A storage room of 6 m2 set with IVAR shelves belongs to the flat and its usage is included in the monthly rental fee. Its entrance is app. 10 m from the main door.

Premium, three-layered windows and CPC doors have been installed in the flat. The housing fees are 29.000 HUF, the rental fee is 350.000 HUF. Any additional fees are to be calculated based on consumption as the flat has its own meters. Heated by radiators, non-smoking, pets are not allowed, unfurnished.

The flat’s location is quite favorable as the city center is just a few minutes away by car, public transport or on foot. Tram 14 and 1, bus 105 and 32, M3 are in the vicinity. A kindergarten is one corner away from the building.

Moving in is permitted from the beginning of May with the following conditions:

  • two months of deposit paid
  • written recommendation of the current employer or of the previous landlord given
  • one monthly rental fee paid
  • rental contract signed for at least one year


Helyiségek

Erkély
2m²
Erkély
2m²
Erkély
6m²
Wc
2m²
Fürdőszoba
4m²
étkező
3m²
Szoba
12m²
Szoba
14m²
Konyha
5m²
Nappali
19m²
Közlekedő
3m²
Előszoba
3m²

Elhelyezkedés

1134, Budapest, XIII. kerület, Angyalföld, Szabolcs utca 19-21


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6660984


+36 70

Ingatlannet kód: 6660984


Az általad megtekintett kiadó Budapest, XIII. kerület, angyalföldi (Szabolcs utca 19-21) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 69 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás bérleti díja 350 ezer Ft, négyzetméter ára 5 072 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Uracs Miklós hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6660984. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület, Angyalföld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.