star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Bagod

  • 3 900 m²

    telek

Vételár:

14,9 millió Ft

Eladó földterület Bagod

  • 3 900 m² telek

  • Eladó földterület Bagod


Ár:

14 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Kiemelkedően ritka, egyedi adottságokkal rendelkező telek eladó Zalaegerszeg belvárosától 10 km-re.
A falusi CSOK preferált településeinek listáján szereplő Bagodon eladó 3900 m2 belterületi telek. A 7 helyrajzi számon elhelyezkedő terület kiváló lehetőséget biztosít álmai megvalósításához. A közútról nyíló kapu mellett jelenleg is nyílt terület található, míg a telek nagyobb részén hűs, árnyékos fásított terület található, nagyrészt égeres, illetve foltokban fenyő állománnyal. Az erdő alatt saját területen belül forrás és csordogáló vízfolyás is található, míg a telket keleti oldalról a Vitenyédi-patak határolja.

A meglévő adottságok felhasználásával éppúgy kialakítható egy vadaspark jellegű területen megbúvó rejtek, mint egy kis hidak és sétautak segítségével kialakított kultúrparkban elterülő vendégház vagy nagyobb családi ház .
Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele és alakítsa saját álmaihoz! Megtekintésért és további információkért keressen bizalommal! Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes.


Elhelyezkedés

Bagod, Vitenyédi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6564961


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6564961

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
A telekről 11 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3 900 m². A telek ára 14,9 millió Ft, négyzetméter ára 3 821 Ft. Az ingatlant Megyer Csaba referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6564961. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bagod ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.