star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatonederics

  • 1 995 m²

    telek

Vételár:

10,9 millió Ft

Eladó földterület Balatonederics

  • 1 995 m² telek

  • Eladó földterület Balatonederics


Ár:

10 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A CASANETWORK BALATONFÜREDI irodája eladásra kínálja a 2405-ös számú, település közeli ZÁRTKERTJÉT BALATONEDERICSEN.A CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált BALATONEDERICSEN található MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET jellemzői:- 1995 m2 enyhén lejtős, település közeli, úttal határos SZŐLŐ besorolású terület- az ingatlan közelében van villany és víz ami leköthető - területi besorolása Mk-1 -es  ( az ingatlan ebben a terület nagyságban nem építhető )- Olaszrizling szőlővel telepített, a szőlőtőkék kora kb. 20-25 éves- a termésből évenkénti  átlagban kb. 2000/liter jó minőségű bor készíthető- rendezett tulajdoni háttér , per és tehermentes- A Keszthelyi-fennsík keleti szélénél helyezkedik el; a Balaton északi partján haladó 71-es főút és a Balatont Sopronnal összekötő 84-es főút találkozásánál.-  A szőlőhegyeken szép népi stílusú présházak sorakoznak. A település számos pincéje csatlakozott már a térségi borút egyesülethez. A községet Balatongyörök felé elhagyva jutunk az Afrika Múzeumba, amelynek belső termeiben afrikai gyűjtemény, kívül többek között maszáj kunyhók és élő afrikai állatok láthatók.- Balatonederics kedvelt települése a turistáknak és az ingatlan vásárlóknakAmennyiben a 2405-ös számú a CASANETWORK által kínált BALATONEDERICS  területén található ZÁRTKERT vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.Telefon: 06 20/ 378-3810                                          " CasaNetWork-A civilizált ingatlanértékesítés artériája ! "Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Balatonederics


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6593057


+36 20

Ingatlannet kód: NET6593057

A telekről 14 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 995 m². A telek ára 10,9 millió Ft, négyzetméter ára 5 464 Ft, ami a balatonedericsi átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ugrai András referens a CasaNetWork Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6593057. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonederics ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.