star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatongyörök

  • 1 053 m²

    telek

Vételár:

30 millió Ft

Eladó földterület Balatongyörök

  • 1 053 m² telek

  • Eladó földterület Balatongyörök


Ár:

30 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Balatongyörökön keresett környéken, közeli dombok védő ölelésében eladó 25%-os beépíthetőséggel egy gondozott építési telek keresi új gazdáját.A víz a telken található, a többi közmű a telek előtt elérhető.Csendes környék, nyugodt lakókörnyezet!Tehermentes, azonnal birtokba vehető! Szilva, alma és a településre oly nagyon jellemző mandula fa kínálja gyümölcsét.A föld minősége a kertészkedést, a kis konyhakert létesítését is támogatja.Balatongyörök a Balaton északi partjának egyik gyöngyszeme. Kiváló fekvése, egész szezonban fesztiválok sora, a túralehetőségek, és a finom borok szerelmeseinek kellemes élményeket adó dűlői méltán teszik keresett helyszínné!Ha ilyet szeretne csapjon le rá, ne habozzon! Azt bízza szélben a Balatonra!


Elhelyezkedés

Balatongyörök


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6560630


+36 70

Ingatlannet kód: NET6560630

A telekről 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 053 m². A telek ára 30 millió Ft, négyzetméter ára 28 490 Ft, ami a balatongyöröki átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant dr. Antal Hédi referens a CasaNetWork Keszthely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6560630. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatongyörök ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.