star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatonkenese

  • 2 627 m²

    telek

Vételár:

179 millió Ft

Eladó földterület Balatonkenese

  • 2 627 m² telek

  • Eladó földterület Balatonkenese


Ár:

179 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

ÁRCSÖKKENÉS, 199,0 MFT HELYETT 179,0 MFT!!!
KIZÁRÓLAG IRODÁNKAT BÍZTÁK MEG!
A LIDO HOME ingatlan siófoki irodája eladásra kínálja ezt a BALATON - tól 100 m-re fekvő, elvehetetlen panorámával bíró, saját vízparttal rendelkező 2627 m2-es telket Balatonakarattyán!
Balatonakarattya partmenti részén, kb. 15 m-el a Balaton felszíne felett helyezkedik el ez a sík fekvésű telek, amely mögött már az erdő található. Az ingatlanon kettő darab kb. 50 m2 alapterületű könnyűszerkezetes nyaralóépület áll, melyből az egyik nagyon jó, a másik felújítandó állapotban van. A vételárba beletartozik az ingatlan megközelítését szolgáló műút másik oldaláról nyíló, kb. 3 m széles telek, melynek végében található saját partszakasz a hozzá kapcsolódó stéggel együtt a zavartalan fürdőzést biztosítja. A terület az utcaszintről jelen állapotában 3 m széles „telek nyélen” lépcsőkön, gyalogosan közelíthető meg, de a csend és nyugalom, a balatoni panoráma valamint a hozzá tartozó saját part rész mindezen hátrányát bőségesen kárpótólja.
Kivételes lehetőség, hasonló ingatlanok alig találhatók már ebben a térségben!
Jellemzők:
- BALATON PART/STRAND 100 m,
- Telekméret: 2627 m2,
- Üh-3-sz építési övezet besorolás, beépíthetőség 10%, megengedett építmény magasság 4,5 m., min. zöldterület 65 %.
„Az övezet telkein a fő rendeltetés szerinti funkció kizárólag egy épületben nyerhet elhelyezést, kivéve az 1500 m2-nél nagyobb, kialakult telkű Üh3 övezetű telkeket.
A hétvégi házas övezetben kivételesen elhelyezhető :
a) lakóépület (a megengedett üdülőegységgel megegyező számú egységgel), ha a telek területe eléri az övezetben beépíthető min. nagyságot, s rendezett,
b) az üdülőnépesség ellátását szolgáló kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület,
c) szállásépület max. 20 fő befogadóképességig,
d) üdülőtábor (camping) max. 30 fő befogadóképességig (kivéve a HÉSZ 14. §-ban leírt területet), és
e) kisebb jelentőségű, a terület rendeltetésszerű használatát nem zavaró sportlétesítmény, a 3. melléklet 1. pontjában körülhatárolt terület kivételével.
Az övezetben Balatonakarattya teljes területén egységes üdülő építhető, kivéve, ha a telek az övezetre előírt minimális beépíthető telekterület kétszeresét eléri, illetve ezt meghaladja. Ilyen telken kétegységes épület is létesíthető, de az építészeti kompozíció nem lehet egy kétegységes, szimmetrikus ikerházhoz hasonló.
Ha az övezetben a teleknagyság legalább 50 %-kal meghaladja a legkisebb kialakítható telekterület nagyságát, abban az esetben az ezen felüli területrészre az övezetben előírt beépítettség 50 % -a engedélyezhető, de a kialakuló beépítés így sem haladhatja meg a minimális teleknagyság esetében létesíthető beépítettség kétszeresét.”
- Víz/csatorna, villany, a telken,
- A földrészlet teljes területe 5933 m2, amely a vonatkozó részarány tulajdonok alapján 6 db terület részre oszlik, melyből jelen ingatlan bír a legnagyobb területtel.
Az ingatlan vételára 179,0 MFt
Az ingatlan autóval Budapestről 1 óra alatt elérhető az M7 autópályáról.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált BALATONAKARATTYAI TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található egyéb INGATLAN felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret?
Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
Irodánk hétvégente is teljes körű szolgáltatásokkal várja Önt!
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Balatonkenese


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6429104


A telekről 10 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 627 m². A telek ára 179 millió Ft, négyzetméter ára 68 139 Ft, ami a balatonkenesei átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gálicz Zsolt referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6429104. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonkenese ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.