star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatonszemes

  • 550 m²

    alapterület

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó földterület Balatonszemes

  • 550 m² alapterület

  • Eladó földterület Balatonszemes

  • 550m²


Ár:

19 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladásra kínáljuk ezt a közel jövőben kiparcellázandó telket, a Balaton parttól mintegy 400 méterre, Balatonszemes csendes , új utcájában. Kitűnő befektetés, most bevezető áron.További információért, megtekintésért hívjon a megadott telefonszámon! Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!
Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.


Elhelyezkedés

Balatonszemes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611265


SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611265

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései
A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 550 m². További jellemzői: az építés éve 1990. A telek ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 36 182 Ft, ami a balatonszemesi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Zoltán referens a SH INGATLAN Somogy-Home Bt. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611265. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonszemes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.