star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Becsvölgye

  • 7 999 m²

    alapterület

Vételár:

5,9 millió Ft

Eladó földterület Becsvölgye

  • 7 999 m² alapterület

  • Eladó földterület Becsvölgye

  • 7 999m²


Ár:

5 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Becsvölgyén zöld környezetben 8000 m2 - es belterületi telek remek áron eladó!

Eladóvá vált ez a csendes környezetben elterülő 8000 m2 - es belterületi telek Becsvölgye településen, Zalaegerszegtől 20 km - re!

Közvetlen az ingatlan előtt a víz, gáz, valamint az áram is megtalálható, így közművesítése könnyedén megoldható.

Az egy helyrajzi számon fekvő teljesen sík terület méretéből adódóan nemcsak lakó ingatlan építésre, de állatok tartására, veteményes és gyümölcsös kialakítására is egyaránt alkalmas!

Lokációja kiváló:

Becsvölgye csendes, zöld környezetben terül el, ugyanakkor aszfaltozott út mellett található, így könnyedén megközelíthető

A kedvelt településen az elvárt szolgáltatások közül jó néhány jelen van. Élelmiszerbolt, orvosi rendelő, játszótér, iskola, óvoda, idősek klubja áll az itt élők rendelkezésére.

A birtok kiválóan alkalmas irodánk által kínált könnyűszerkezetes családi házak építésére is, melyre most még 450.000 Ft / m2 (kulcsrakész!) áron van lehetősége!

Amennyiben szeretne:

- békés, nyugodt helyen otthont teremteni
- gazdálkodni, állatokat tartani
- saját veteményesével családját ellátni

ez a terület Önre vár!

Irányára: 5.900.000 Ft ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 335359


Elhelyezkedés

Becsvölgye, Csendes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6393881


+36 70

Ingatlannet kód: NET6393881

A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 7 999 m². A telek ára 5,9 millió Ft, négyzetméter ára 738 Ft. Az ingatlant Juhász Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6393881. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Becsvölgye ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.