star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Berettyóújfalu

  • 1 582 m²

    telek

Vételár:

2 millió Ft

Eladó földterület Berettyóújfalu

  • 1 582 m² telek

  • Eladó földterület Berettyóújfalu


Ár:

2 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Csendes környezetben, falusias hangulattal várja új tulajdonosát ez a varázslatos telek Berettyóújfaluban.
Elhelyezkedése a város szélén, mégis lakóövezetben biztosítja a nyugalmat és a természet közelségét.

A telek 1582 nm, amely bőséges helyet kínál az álmaid otthonának megvalósításához. Az útburkolat jelenleg föld, de könnyen megközelíthető az ingatlan.

A telek 30%-ban beépíthető. A víz- és villanyellátás már a telken belül található, ami megkönnyíti az építkezést és a beköltözést. Bontandó felépítmény nincs, így azonnal nekiláthatsz az új épület tervezésének és megvalósításának. Itt megteremtheted a saját kis menedéked, egy helyet, ahol elmerülhetsz a nyugalomban és a vidéki életstílusban.

Berettyóújfalu, Hajdú-Bihar, Hajdú, Bihar, Tépe, Derecske, Szentpéterszeg, Váncsod, Mezőpeterd, Told, Mezősas, Furta, Zsáka, Bakonszeg, Sáp, Földes, eladó, telek, csendes, lakóövezet, építési, természet, beépíthető, falusi
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Elhelyezkedés

Berettyóújfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6529481


+36 70

Ingatlannet kód: NET6529481

A telekről 2 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 582 m². A telek ára 2 millió Ft, négyzetméter ára 1 264 Ft, ami a berettyóújfalui átlaghoz képest 73%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Balogh Anikó referens a Molnár Tamás irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6529481. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Berettyóújfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.