star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Bőny

  • 1 346 m²

    telek

Vételár:

17 millió Ft

Eladó földterület Bőny

  • 1 346 m² telek

  • Eladó földterület Bőny


Ár:

17 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Kiváló lehetőség új lakóházak építtetőinek!
Bőny csendes utcájában, Győr központjától 18Kmre, eladó egy 1346nm megosztható telekrész, amire 2-3 lakóház építhető.
Az eredeti, teljes 1830nm-s telken egy kis méretű lakóház áll, de lehetőség van a ház mögötti terület házépítésre való felhasználására.Az utcafrontról, külön bejárattal egy szolgalmi út nyitható, amin keresztül meg lehetne közelíteni a felépítendő házakat. Az utcában már épült hasonló eljárásban két lakóépület és egy harmadiknak is elő van készítve a területe.
A közművek rendelkezésre állnak, villany, víz, csatorma a telken belül van, a gázcsonk a ház előtt, az utcában.
A község ezen része Lf-2 besorolású a rendezési terv szerint. A rendelkezések oldalhatárra, max 6m magasságú, max két szintes házat engedélyeznek, 30% beépíthetőséggel.
Érdemes megnézni, mert irodánk kapcsolatban áll olyan megbízható építő vállalattal, aki rövid határidővel és nagyon kedvezményes áron kulcsrakész épületeket tud felépíteni..
Ajánlom fiatal családoknak, akik a 2024-ben induló Csok+segítségével szeretnének egy korszerű házat megépíteni.Bőny egy korszerű infrastruktúrájú község kiváló közlekedési lehetőséggel, Győr belváros 18Km-re az ipari park 14km-re van.
Irodánkban díjmentes hitel és támogatás ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk vevőink rendelkezésére.

Referencia szám: TK024759-IN


Elhelyezkedés

Bőny


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6603984


+36 30

Ingatlannet kód: NET6603984

A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 346 m². A telek ára 17 millió Ft, négyzetméter ára 12 630 Ft, ami a bőnyi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Diószegi Sándor referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603984. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bőny ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.