star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Csemő, Zöldhalom

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 3 846 m²

    telek

Vételár:

6 millió Ft

Eladó földterület Csemő, Zöldhalom

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 3 846 m² telek

  • Eladó földterület Csemő, Zöldhalom

  • 70m²


Ár:

6 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A CasaNetWork Ingatlanhálózat eladásra kínálja a 174601598 számú CSALÁDI HÁZAT Csemő- Zöldhalomban! Zöldhalom Csemő településrésze. Budapesttől 70 km-re található. A települést Cegléd, Nagykőrös vagy Lajosmizse irányából érhetjük el. Albertirsával – Mikebudát érintő – műút köti össze Az M5-ös autópálya lajosmizsei lejárójánál Cegléd felé, illetve még a 441-es főút Cegléd és Nagykőrös közötti leágazásán – az ún. Vett úton[3] keresztül – érhető el közúton. 1978-ig a településen áthaladt a normál nyomtávú Cegléd–Hantháza-vasútvonal, amely megszüntetése óta a falunak vasúti megállóhelye nincs. Az ingatlan a főúttól kb. 1 km-re helyezkedik el, csendes nyugodt dűlőben. A ház megközelítése kedvező,  szinte végig aszfaltos út vezet az ingatlanhoz, kevés szakaszon kell a homokos dűlőn közlekedni.A tulajdoni lap szerint egy helyrajzi számon nyilvántartott ZÁRTKERT adatai: a, kivett lakóház, udvar 531 m2, b, szőlő 2672 m2 , c, kert 643 m2. A földrészlet összes alapterülete 3846 m2 és összesen 10 AK értékű. Az ingatlan adásvétel esetén kifüggesztésre kerül.A családi ház jellemzői: - lakótér területe: 70 m2,- telek területe: 3846 m2,- belső elosztása: előtér, konyha, kamra, fürdőszoba, de wc nincs a házban, 2 szoba, tároló.- falazat: vegyes,- fűtési mód: vegyestüzelésű kazán,- ingatlan állapota: felújítandó,- szobaszám: 2, - tetőfedés: cserép,- földszintes, - villany van az épületben,- szennyvízelvezetés: derítő,- fúrt kút-az épület erősen felújítandó.Az ingatlan CSOK-ra, hitelre nem alkalmas, kizárólag KÉSZPÉNZRE vásárolható meg./A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!/Amennyiben a 174601598 számú A CASANETWORK CEGLÉD által kínált CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, várom hívását a megadott telefonszámon!Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre.


Elhelyezkedés

Csemő, Zöldhalom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6549846


Horváthné Monori Rita

Horváthné Monori Rita

Ingatlanreferens további ingatlanjai
CasaNetWork Cegléd

CasaNetWork Cegléd

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


9 900 000 Ft

Csemő

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 40m²

2 000 000 Ft

Csemő, Zöldhalom

  • Alapterület: 16m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6549846

Horváthné Monori Rita

Horváthné Monori Rita

Ingatlanreferens további ingatlanjai
CasaNetWork Cegléd

CasaNetWork Cegléd

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Csemő, zöldhalomi telek 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A telekről 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 846 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. A telek ára 6 millió Ft, négyzetméter ára 85 714 Ft, ami a csemői átlaghoz képest 97%-kal magasabb. Az ingatlant Horváthné Monori Rita referens a CasaNetWork Cegléd irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6549846. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csemő, Zöldhalom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.