star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Dabas, Sári

  • 400 m²

    alapterület
  • 400 m²

    telek

Vételár:

16,5 millió Ft

Eladó földterület Dabas, Sári

  • 400 m² alapterület
  • 400 m² telek

  • Eladó földterület Dabas, Sári

  • 400m²


Ár:

16 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Dabas-Sáriban 1166m2-es telekből 400m2 ügyvédi megosztóval eladó. 

 

Garázskapcsolatos ikerháznak van tervezve, a tervek, és engedélyek már megvannak. Az új lakóházat úgy tervezték, hogy összeépíthető legyen a meglévő épülettel. Az összekötő részben helyet kap két garázs és egy nyitott terasz.

 

Előzetes árajánlatok alapján kb. nettó 35 millióból építenék fel kulcsrakészen (+5%Áfa).

 

Tervekben szerepel: 

Bruttó 102m2, nettó 70,38m2 lakótér, plusz 14,71m2  fedett terasz szerepel a tervben. 

Építési mód tégla (phoroterm30) és 15cm szigetelés. 

Az épület 90 cm mély monolit vasbeton sávalapozással készül. 10 cm vastag vasalt beton szerkezet.  Teherhordó falai 30cm vastagságú vázkerámia (Leiertherm 30 N+F) téglából épül, hagyományos mész-cementhabarcsba  ágyazva.

Az épület válaszfalai 10cm gipszkarton fallal lesznek kialakítva. A ház egy részében fa gerendás födém készül. 

Az ingatlan oromfalas kivitelben, nyeregtetővel.  Az épületen antracit színű állókorcos fémlemez fedés lesz. 

A műanyag nyílászárók egyedileg készítendők, antracit színű kivitelben 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel. A  helyiségekben kerámia lapburkolat flexibilis ragasztóval ragasztva, fugázva, illetve 10cm magas szegély kialakítással készül. Mázas kerámia csempeburkolatok vizes helyiségekben ajtó magasságig burkolva. A szobákban laminált padlóburkolat készül, falszegéllyel. 

A ház teraszain fagyálló, és csúszásmentes kültéri gresslap kerül lefektetésre. A járdákon, és autó beállón kereskedelemben kapható fagyálló térkő burkolat készítendő. 

Fűtés: Levegő víz-hőszivattyú. Hűtés: Inverteres klíma berendezéssel. Gázellátás. Meglévő gázcsatlakozás gázórával rendelkezésre áll.

A házban található lesz egy előtér, wc, egy légteres konyha-étkező-nappali, 2 hálószoba és egy fürdő. 

 

Az összes közmű, azaz víz, gáz, csatorna, villany folyamatban vannak. 

 

A telek már körbe van kerítve (elől KK aquincum blokk+wpc prémium classic), az utcafront 14 méter. A kocsibeállóhoz és az utcakapcsolathoz rendelkezésre áll a térkő (kk savaria varió). 

 

A közelben található óvoda, általános iskola, valamint buszmegálló. Közlekedés szempontjából közel van az 5-ös fő útvonal és az M5-ös autópálya.

 

Csernák Renáta 

06 20 222 9543

 


Elhelyezkedés

Dabas, Sári


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6627409


A telekről 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 400 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². A telek ára 16,5 millió Ft, négyzetméter ára 41 250 Ft, ami a dabasi átlaghoz képest 69%-kal magasabb. Az ingatlant Csernák Renáta referens az AD-VESZ INGATLAN irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627409. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dabas, Sári ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.