star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Dunaharaszti

  • 20 204 m²

    telek

Vételár:

90 millió Ft

Eladó földterület Dunaharaszti

  • 20 204 m² telek

  • Eladó földterület Dunaharaszti


Ár:

90 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Ritka lehetőség, aszfaltozott útról megközelíthető, minden közmű a telek előtt, Budapest határában!

Az Újhegyi lakópark közvetlen szomszédságában található, mely nagyon közel lesz a hamarosan megépülő BILK logisztika-Millenium telepet összekötő úthoz, M0 autó kapcsolat.
Ezen a területen egy olyan projekt megvalósításához lesz lehetőség, mely a szabadidős tevékenységekhez kapcsolódik, mint például lovaglás, állatsimogató, quadpálya stb.
Természetesen a területre építési engedély kérhető a fent említett tevékenységekhez szükséges épületek megvalósításához, akár egy 600 nm-es főépület, lakás, étterem, szálláshely is. (Dunaharaszti Város ehhez a tevékenységhez írásos hozzájárulását adta.)
A telek előtt az összes közmű megtalálható: víz, villany, gáz, csatorna, kábel tévé ezek bekötése, telepítése már az új tulajdonos feladata, de szakmailag tudunk segíteni.
A projekt megvalósítására a Ráckevei Földhivatal engedélyt adott.
Az egész terület művelésből kivonásra került.
A besorolása lehetővé teszi, hogy megvásárlás esetén azonnal névre írható legyen, nem kerül kifüggesztésre Dunaharaszti Város Önkormányzatánál.
Ha szeretne vállalkozni és ilyen jellegű tevékenység elkezdésében gondolkodik és nincs hól akkor ez a terület kiválóan alkalmas lesz álmai megvalósítására.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Vezeték a telek előtt.
Vízellátás: Vízvezeték a telek előtt.
Csatornázás: Csatorna az utcában.
Gázellátás: Gázvezeték a telek előtt.


Elhelyezkedés

Dunaharaszti


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6449621


+36 70

Ingatlannet kód: NET6449621


A telekről 1 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 20 204 m². A telek ára 90 millió Ft, négyzetméter ára 4 455 Ft, ami a dunaharaszti átlaghoz képest 91%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tarr Krisztián referens az Ingatlancorner Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6449621. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaharaszti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.