star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Felsőzsolca

  • 1 265 m²

    telek

Vételár:

8,6 millió Ft

Eladó földterület Felsőzsolca

  • 1 265 m² telek

  • Eladó földterület Felsőzsolca


Ár:

8 600 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Felsőzsolca, Rákóczi utca 12. szám alatti felújítandó vagy bontandó házrész és gazdasági épület eladó. Az ingatlan egy 1265 nm-es telken épült, jelenlegi állapotában lakhatatlan. A telken minden közmű, víz-, villany- gáz-, és szennyvízvezeték megtalálható, továbbá rendelkezik 3 fázissal, ásott kúttal, és a ház alatt egy pincével is. Lakókörnyezete rendezett, családi házas, barátságosak a szomszédok, egészségház, gyógyszertár a közelben. Ajánlom olyan családoknak, akik saját elképzelésüknek megfelelő otthont szeretnének építeni maguknak közel a megyeszékhelyhez. Valamint telephelynek is kiválóan alkalmas méretéből és elhelyezkedéséből adódóan. További információért vagy időpont egyeztetésért kérem, keressen a megadott elérhetőségeken!


Elhelyezkedés

Felsőzsolca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6620185


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


5 229 000 Ft

Felsőzsolca, Állomás

  • Alapterület: 747m²

5 227 500 Ft

Felsőzsolca, Állomás

  • Alapterület: 697m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6620185

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
A telekről 10 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 265 m². A telek ára 8,6 millió Ft, négyzetméter ára 6 798 Ft. Az ingatlant Baranyai Marianna referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620185. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Felsőzsolca ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.