star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Gátér

  • 345 000 m²

    telek

Vételár:

69 millió Ft

Eladó földterület Gátér

  • 345 000 m² telek

  • Eladó földterület Gátér


Ár:

69 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A Kunszentmártoni CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Gátéren lévő mezőgazdasági területet!A gátéri ingatlan jellemzői:- a terület nagysága 34,5 hektár amely magában foglal legelő, szántó, gyümölcsős és tanya területet- Gátér központjától 1,5 kilométerre helyezkedik el- a legelő és a gyümölcsös területén 2 db 6 méter mély ásott kút lett kialakítva és 1 db 45 méter mély fúrt kút a tanya épületében- a tanyán az áram ellátását napkollektorok és egy 3 kw-os MIA motoros generátor biztosítja- a tanya épületét akár lakhatóvá is lehet alakítani, jelenleg a helységek tárolásra alkalmasak - az egyik helységet egy búbos kemence ékesíti- a mezőgazdasági terület magában foglal:   0,5 Ha szőlő , 1,1 Ha szilva ,  0,44 Ha körte ,  0,51 Ha cseresznye,  0,9 Ha meggy, 0,77 Ha alma,  összesen:  4,22 Ha gyümölcsöst    - a gyümölcsös előtt egy 42 m2-es jurta található, amely külön megvásárolható  - a legelő és a tanya területén régebben állattenyésztéssel foglalkoztak- az ingatlan sok lehetőséget kínál a természet szerelmeseinek, kiválóan alkalmas többek között biogazdaság kialakítására, állattartásra, Napelem park létesítésre vagy ha csak ki szeretnénk mozdulni a zajos városokból, stresszes hétköznapokból- 40 millió forintig budapesti lakást beszámítunk!!!                                                                                                                                                                             Amennyiben az 183800010 számú eladó gáttéri mezőgazdasági terület, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Elhelyezkedés

Gátér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6542269


CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


79 000 000 Ft

Gátér, Tanyák

  • Alapterület: 345 000m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6542269

CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései
A mezőgazdasági ingatlanról 20 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 345 000 m². A mezőgazdasági ára 69 millió Ft, négyzetméter ára 200 Ft, ami a gátéri átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Drégelyvári Árpád referens a CasaNetWork Kunszentmárton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6542269. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gátér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.