star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Görcsöny

  • 1 031 m²

    telek

Vételár:

7,99 millió Ft

Eladó földterület Görcsöny

  • 1 031 m² telek

  • Eladó földterület Görcsöny


Ár:

7 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Elege van a hegyoldali meredek telkekből? Megfizethető áron keres Pécs közeli építési telket jó helyen? Görcsönyben - Pécstől 10 percre- az új építésű részen 30%-ban beépíthető, 1031 nm-es szabályos téglalap alakú, sík építési telek eladó.A közmű a telek előtt az utcában található I.ár: 7,99 Mft

A községben bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, több bolt, benzinkút és egy szociális.otthon is működik, kiváló a buszközlekedése, valamint játszótér, parkosított zöld területek, kitűnő fagyizó és falatozó, Tom Market, Coop bolt és egyéb közösségi programok várják az itt élőket.

Ha érdekli várom hívását!

Referencia szám: TK083789-IN


Elhelyezkedés

Görcsöny, Hámán Kató utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6570980


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6570980

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései
A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 031 m². A telek ára 7,99 millió Ft, négyzetméter ára 7 750 Ft. Az ingatlant Balázs Éva referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6570980. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Görcsöny ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.