star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Gyál, Némedi-szőlő

  • 2 880 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó földterület Gyál, Némedi-szőlő

  • 2 880 m² telek

  • Eladó földterület Gyál, Némedi-szőlő


Ár:

39 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Építési vállalkozók figyelem! Némedi szőlő belterületi részén eladó egy FL2-es övezeti besorolású 2880 m2-es nagy, 30 %-osan beépíthető telek, értékarányosan jó áron, 57.600.000,-Ft-os kiinduló árról HIHETETLEN ÁRLESZÁLLÍTÁSSAL - majd - 20 MILLIÓVAL OLCSÓBBAN, csupán 39.900.000,-MFt-ért eladó!

A beltér:

Az ingatlan utcafronti hossza 20 m, Alakja téglalap alakú, a bejárat mögötti rész cca. 15 %-osan emelkedő, ami nagyjából a telek középéig tart, onnan sík területen terül szét. Beépíthetősége 30%-os, 5,5 m-es párkány. ill. ereszmagasságig. A villany a telekbejárattól földkábellel került behúzásra, 220-as és 380 -as árammal, azaz az ipari áram is bevezetésre került.
A szippantáshoz 3x3-as gödör van kiásva, a vízakna helye is kialakításra került.
Az ingatlan meg is osztható, a későbbiekben akár külön bejárattal is megközelíthető a szomszédos két telek megkerülése után. Jelenleg a másik oldalon még földút található.
Az ingatlan FL2-es besorolása miatt bármilyen csendes tevékenységű keerskedelmi tevékenység, vállalkozás is kialakítható, alkalmas lenne kisebb lakópark, motel kialakítására.

A környékről:

Megközelítése az M5-ösről, vagy Gyál felől Alsónémedi irányába történhet, ahonnan 1-2 km távra esik Némedi szőlő.
Ha felkeltettem érdeklődését, kérem írjon, emailt, vagy hívjon, hogy megbeszélhessük a megtekintés lehetőségét! CSAPJON LE ERRE AZ ÓRIÁSI ÁRCSÖKKENTÉSŰ INGATLANRA!


Elhelyezkedés

Gyál, Némedi-szőlő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6290789


A telekről 10 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 880 m². A telek ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 13 854 Ft, ami a gyáli átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Balogh Klára hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6290789. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyál, Némedi-szőlő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.