star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Gyömrő

  • 838 m²

    telek

Vételár:

29 millió Ft

Eladó földterület Gyömrő

  • 838 m² telek

  • Eladó földterület Gyömrő


Ár:

29 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Gyömrőn a romantika fővárosában, Budapest szomszédságában eladó családi házas övezetben egy üres építési telek, mérete 838nm, szélessége kb. 15m!A telek a vasútállomáshoz séta távolságra van, a közelében van az orvosi rendelő, óvoda, bolt. A villany kivételével minden közmű bevezetésre került, rendezett, egy tároló áll rajta, hátsó részében gondozott, termő gyümölcsfák vannak. A környék nyugodt, jó szomszédok vannak. Gyömrőn jelenleg építési tilalom van 2023 tavaszáig, de már most érdemes telket venni, ha valaki építkezni akar, mert az árak várhatóan emelkedni fognak!Amennyiben felkeltette érdeklődését, várom hívását!

Referencia szám: TK025852


Elhelyezkedés

Gyömrő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6630620


+36 20

Ingatlannet kód: NET6630620

A telekről 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 838 m². A telek ára 29 millió Ft, négyzetméter ára 34 606 Ft, ami a gyömrői átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Varga Tamás referens a Maglód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630620. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyömrő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.