star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Gyöngyös

  • 36 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 925 m²

    telek

Vételár:

2,9 millió Ft

Eladó földterület Gyöngyös

  • 36 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 925 m² telek

  • Eladó földterület Gyöngyös

  • 36m²


Ár:

2 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Referens: KTA/99252
Gyöngyös Sárhegyen zártkert eladó! A telek 925 nm, melyen egy kb. 36nm-es kőház áll több fajta szőlővel, gyümölcsfákkal.
Az ingatlan kőből épült, lapos tetős, melyen egy terasz kialakítható, innen is csodaszép panoráma tárul elénk Gyöngyösoroszi, Gyöngyöstarján és Gyöngyöspata irányába. Ezt a kertből is csodálhatjuk zavartalanul. A ház 3 részből áll, konyha, szoba és egy pincének nevezhető helyiség, melyben prés és egy kút található. A konyhában van elhelyezve a villanyóra, itt mosogató, asztal, hűtő található, mely a vételár részét képezi, amennyiben igényt tart rá a vevő. A szobában elfér kényelmesen szekrény, ágy, fotelek és egy felszerelt elektromos fűtőpanel is található, mely a hidegebb időkben gondoskodik a jó hőérzetről! Az út a körülményekhez képest jól járható, a képeken látható a minősége. A kert körbe kerített.
Ár-érték arányban nagyszerű lehetőség, hívjon mielőbb és bővebb felvilágosítást adok!


Elhelyezkedés

Gyöngyös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6553862


Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6553862

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gyöngyösi mezőgazdasági 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A mezőgazdasági ingatlanról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 36 m², míg a hozzá tartozó teleké 925 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fűtés típusa elektromos. A mezőgazdasági ára 2,9 millió Ft, négyzetméter ára 80 556 Ft. Az ingatlant Kaloné Takács Anita referens a Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6553862. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyöngyös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.