star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Hévízgyörk

  • 1 470 m²

    alapterület

Vételár:

10,99 millió Ft

Eladó földterület Hévízgyörk

  • 1 470 m² alapterület

  • Eladó földterület Hévízgyörk

  • 1 470m²


Ár:

10 990 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok Hévízgyörk csendes részén egy 1470 nm-es, jelenleg zártkerti besorolású telket.

A helyi Önkormányzat levele alapján belterületbe vonható, amennyiben a HÉSZ feltételei teljesülnek.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint 30%-ban beépíthető, Lke-2-es övezeti besorolásba esik, az átminősítést követően!!

A telken 3 fúrt kút, H-tarifás mérőóra található, valamint teljesen körbe van kerítve. A többi közmű a telektől 20 m-re található.

Az aktuálisan hatályos HÉSZ tekintetében kérem, érdeklődjön a helyi önkormányzatnál!

Infrastruktúrája jó, 10 perc sétára található boltok, posta, gyógyszertár, templom, buszmegálló ahonnan rendszeres időközönkénti járatok indulnak Budapest-Hatvan-Gödöllő-Aszód irányába.

A településen található egy horgásztó- és pihenő övezet, valamint a környező településeken is több, jó nevű horgásztó.

INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.S. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 354857


Elhelyezkedés

Hévízgyörk, Kiváló helyen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6537290


+36 20

Ingatlannet kód: NET6537290

A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 470 m². A telek ára 10,99 millió Ft, négyzetméter ára 7 476 Ft, ami a hévízgyörki átlaghoz képest 37%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Suba Sándor referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6537290. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hévízgyörk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.